Nasılsınız?

Neden unutmuyorsun? Kalbim acıyor.

Bana bunları yaparak bıraktıramazsın ki. Dediğim gibi benim vazgeçmek hakkında bir fikrim yok. Acısa da sakin olup bunları atlatabiliriz. Benim iyiliğim düşünme çünkü sen bırakınca iyi olmayacağım. Ne yaparsan yap dayanacağım tabii ki.

Bana bunları yaparak bıraktıramazsın ki. Dediğim gibi benim vazgeçmek hakkında bir fikrim yok. Acısa da sakin olup bunları atlatabiliriz. Benim iyiliğim düşünme çünkü sen bırakınca iyi olmayacağım. Ne yaparsan yap dayanacağım tabii ki.
İki gün sonra unutacaksın. Böyle yaparak hem kendine hem de bana işkence veriyorsun.

Beni yanlış tanıyorsun. Ben ötekilere benzemem, unutturamazsın. Yapıyorum da iyiliğimiz için yapıyorum.

Hocam sohbetinizi artık başka bir yere taşısanız birisi gelir ortaya pat diye bir şey atar sonra olanlar olur bir de muhtemelen konu kilitlenip bu mesajlarda silinecektir.

Hocam sohbetinizi artık başka bir yere taşısanız birisi gelir ortaya pat diye bir şey atar sonra olanlar olur bir de muhtemelen konu kilitlenip bu mesajlarda silinecektir.

İletişim yerimiz var ama daha alamadık. Bakacağız artık, silinsin sorun olmaz.

Evet, şu an ikimiz de diri diri ölüyoruz. Çok güzel bir şey mi? Allah aşkına, görmediğin bir insana bu kadar bağlanılmaz.

Bağlanmak demeyelim. Ben böyle birisiyim. İyi olabilecekken kötü olmayalım diye bir taraflarımı yırtıyorum. Benim seni böyle bir dünyada yalnız bırakmaya niyetim yok.

İletişim yerimiz var ama daha alamadık. Bakacağız artık, silinsin sorun olmaz.

Bağlanmak demeyelim. Ben böyle birisiyim. İyi olabilecekken kötü olmayalım diye bir taraflarımı yırtıyorum. Benim seni böyle bir dünyada yalnız bırakmaya niyetim yok.
Ben seni bırakıyorum. Bunu senin iyiliğin için yapıyorum. Ben vicdansız değilim. Kalpsiz değilim.

Ben seni bırakıyorum. Bunu senin iyiliğin için yapıyorum. Ben vicdansız değilim. Kalpsiz değilim.

İyi olmayacağım diye bağırıyorum hala yapacağım diyorsun. İyi olamayacağım bak. Kafamı daha çok bozmayalım. Seni bırakmam ben ne yaparsan yap. Yarın insanlar bana bayağı gülecek. 🙂

Senin yüzünden biliyorsun değil mi? Sana değil bana gülecekler... Destan yaptın. Olan bana oldu.

Tamam benim yüzümden. Fakat birbirimizi bırakmayıp burayı bırakabiliriz. Başka bir uğraş edinebilirsin. Ben senden vazgeçmem diyorum lütfen yapma. İyi olamayacağımı iyi düşün.

Benim gitmem gerek. Lütfen iyi düşün, bize bunu yapma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı