Nasılsınız?

Değerli arkadaşlar, aranıza bir bit gibi gireceğim lakin aklımı kurcalayan 1 adet soru bulunuyor. Eğer sorum hayır ise bir önerim olacak.

1- Technopat'ın en sağlam trollünümü döndürüyorsunuz?
Cevap - Evet "Tebrikler, harika iş ağzım açık kaldı!"

Cevap - Hayır;
Eğer troll değilse bu kadar ikinizi yoran bir ilişki içerisinde yer alıp, birbirinizden gidemiyorsanız çözmeniz gereken sorunlar olduğuna inanıyorum. Lakin bir taraf çözmeye çalışırken, bir taraf olayı çözümsüzlüğe itiyorsa en doğrusu çözmeye çalışan tarafında çözmekten vazgeçmesi olacaktır. Kayıplar acıdır, acı ise bir süre sonra tatlıdır. Lakin tatlı olduğuna sevinmez, acının acısını hatırlayıp üzülürsün. Şimdi bu metaforla ya çözün şu sorununuzu ya da gelin oturalım 3 kişi çözelim yoksa 2 gündür uyumuyorum 3. gün sizin yüzünüzden olacak! 🥲

Değerli arkadaşlar, aranıza bir bit gibi gireceğim lakin aklımı kurcalayan 1 adet soru bulunuyor. Eğer sorum hayır ise bir önerim olacak.

1- Technopat'ın en sağlam trollünümü döndürüyorsunuz?
Cevap - Evet "Tebrikler, harika iş ağzım açık kaldı!"

Cevap - Hayır;
Eğer troll değilse bu kadar ikinizi yoran bir ilişki içerisinde yer alıp, birbirinizden gidemiyorsanız çözmeniz gereken sorunlar olduğuna inanıyorum. Lakin bir taraf çözmeye çalışırken, bir taraf olayı çözümsüzlüğe itiyorsa en doğrusu çözmeye çalışan tarafında çözmekten vazgeçmesi olacaktır. Kayıplar acıdır, acı ise bir süre sonra tatlıdır. Lakin tatlı olduğuna sevinmez, acının acısını hatırlayıp üzülürsün. Şimdi bu metaforla ya çözün şu sorununuzu ya da gelin oturalım 3 kişi çözelim yoksa 2 gündür uyumuyorum 3. gün sizin yüzünüzden olacak! 🥲
Gel bre kardeşlik, yardım et bana... Uykundan ettik seni de... Müsait misin? Şu sorunu çözelim.

Ne oldu? Ne yapalım demek istiyorsun?

Ne istiyorsun söyle bana... Senin acı çekmeni istemiyorum.

Gel bre kardeşlik, yardım et bana... Uykundan ettik seni de... Müsait misin? Şu sorunu çözelim.

Ya bak öldüm bittim tükendim tamam mı? Her gün her gece dert dert dert.. Nereye kadar yahu? Seviyorum diyorum işte gecelerimi zehir etsen katlanırım diyorum daha neyin ısrarı ya bu? Hayatında küçük bir yer edinelim dedik kendinden vazgeçirmek için yapmadığın şey kalmadı. Ulan herkesle aran kötü benimle iyi olsun dedim benim de dertlerim var anlaşırız dedim. Ama yok, hep sen haklısın hep senin dediğin olacak. Ben bir ölüyüm tamam mı acı çekmek falan umurumda değil. Sadece seni istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı