Anladım. Aklımda bir sen vardın bir de başka birisi ama diğerini söylemek istemedim. Aram bozuk biraz onunlaHani sabah akşam tartışan ikili. Erkek olan ben. 2 siyahlı kız var ya.
Hayır.Ben miyim?
Anladım. Aklımda bir sen vardın bir de başka birisi ama diğerini söylemek istemedim. Aram bozuk biraz onunlaHani sabah akşam tartışan ikili. Erkek olan ben. 2 siyahlı kız var ya.
Hayır.Ben miyim?
Anladım. Aklımda bir sen vardın bir de başka birisi ama diğerini söylemek istemedim. Aram bozuk biraz onunlabu konuya yazınca emin oldum.
Hayır.
Valla iyiyim de bugünü bitirmeden 3.000 mesaj olursa daha iyi olacağım. Sen nasılsın? Ayrıca aranız nasıl?@wym, nasılsın adamım?![]()
Hocam 18 yaşındasınız, yaşlarımız yakın. Ben de günde çok az su içiyorum. Nasıl oldu hocam, hastalığınız nedir? Çok çok geçmiş olsun bu arada.Eki Görüntüle 1548257
Diyalizdeyim. Böbreklerinize iyi bakın.
En kısa sürede iyileşirsiniz umarım. Geçmiş olsun.Eki Görüntüle 1548257
Diyalizdeyim. Böbreklerinize iyi bakın.
Valla iyiyim de bugünü bitirmeden 3.000 mesaj olursa daha iyi olacağım. Sen nasılsın? Ayrıca aranız nasıl?
Halsey'in Him&I şarkısını dinlerken buraya yazdınız, güzel tesadüf oldu.Kimse buraya iyiyim demek için yazmaz. Kötüyüm diyenlerinde sayısı fazlaymış..![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.