Nays kart kullanılır mı?

İninaldan daha iyi tabii ki de Nays kullandım ama arayüzü falan hoşuma gitmedi Tosla devam.
Ben de aktif olarak Tosla+Nays kullanıyorum ama Nays nasıl hoşuna gitmedi anlamadım. Kampanyalar | Nays Çok fazla kampanya var, kazı kazan var; kayıt olunca ve müşteri olunca bile para veriyor adamlar. Daha ne yapsınlar ? Nays' ın kötü yanı cashbacklerin geç yatması. Tosla da iyidir tabii ki, seviyorum. Kampanyalar - Tosla Kampanyaları da Nays kadar olmasa da yeterli, içlerinden en çok işime yarayan kampanya bu. Tosla' nın kötü yanları da aylık para kesmesi, cashbacklerin çekilememesi ve cashbackler kullanılmadığında yaklaşık 1 ay sonra iptal olması.

Cidden şaşırdım. Çok güzel kampanyalar var. Hepside bana lazım Tosla biraz bozdu gibi ama.

Cidden şaşırdım. Çok güzel kampanyalar var. Hepside bana lazım Tosla biraz bozdu gibi ama.
Hocam, Nays hakkında soru soran herkese bu mesajımı atıyorum, çok yeterli mi bilemem ama en azından bilgi edinirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…