Nays kart Netflix cashback yapıyor mu?

melihkrm

Centipat
Katılım
13 Aralık 2022
Mesajlar
600
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba uzun bir zamandır Nays kart kullanıyorum fakat hiç Nays karttan Netflix veya diğer dizi/film platformları için ödeme yapmadım. İlk kez bugün kullanacağım fakat aklımda bir soru var. Nays kart, Papara gibi %30 veya %50 cashback geri ödüyor mu?
 
Aynen öyle hocam. %50 ne kadar ise 1-2 gün içerisinde hesabınıza yükleniyor.
peki hocam kampanya 1 temmuz- 30 eylül 2023 arasında geçerlidir diyor 30 eylülden sonra bu kampanya bitecek mi? yoksa hediye para sınırı aylık 100tl olarak mı bitiyor @fdman attığı linkten bi okur musunuz ben pek bir şey anlayamadım da yardımcı olursanız sevinirim. çünkü benim netflix ödemem ayın 6'sında yani ekimde ondan önce ödemem yok 6 ekimde ödeme yapıp %50 cashback verir mi?
 
Peki hocam kampanya 1 Temmuz- 30 Eylül 2023 arasında geçerlidir diyor 30 Eylül'den sonra bu kampanya bitecek mi? Yoksa hediye para sınırı aylık 100TL olarak mı bitiyor @fdman attığı linkten bir okur musunuz ben pek bir şey anlayamadım da yardımcı olursanız sevinirim. Çünkü benim Netflix ödemem ayın 6'sında yani Ekim'de ondan önce ödemem yok 6 Ekim'de ödeme yapıp %50 cashback verir mi?

Genelde aylık olarak yeniliyorlar sadece o ayla sınırlı kalmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı