Ne olacak bu ülkenin hali?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alışkınım ya sıkıntı yok. İstedikleri kadar linçleyebilirler. Şu an dünyada adil bir düzen yoksa suçlamanız gereken kişiler. Size ''Büyük Reset'' adı altında ''Mülkiyetsiz Toplumları'' dayatıp donunuza bile göz koyan ''WEF''in kodomanlarıdır. Ne Osmanlı halifesi ne İran şahı ne de Arabistan kralı ne de herhangi sıradan bir insan dünyanın hükümdarı olsa bu kadar zülüm olmazdı. Bunlar şeytanın yoldaşları malesef.
Hocam ben herkesin tartıştığını görüyorum.
Kimse çözüm önerisinde bulunup ön planda durmuyor ki.Sunan olsa bile linçleniyor.
İşin siyasi tarafını konuşmak istemiyorum artık.
 
Arkadaşlar Amerika'da 2019 yılında normal bir hastane doktoru maaşı. Bakın da görün.
Screenshot 2021-02-28 145829.png
 
Evet arkadaşlar biz 15-25 yaşında çocuklarız. Sadece oyun düşünüyoruz. Geleceğimizi falan ailemiz halleder. Biz sürekli oyun oynayalım. Ailemiz ömür boyu bize bakar zaten.

Ömürleri biterse hüngür hüngür ağlarız ama :(
Hepimiz şu an derslerimizi izleyip gelmişiz burada konuşuyoruz büyüyünce alırız mesleğimizi hallederiz merak etme.
 
Hocam ben zaten hayatım boyunca yurt dışına tasinmadim tasinmakta istemem ne olursa olsun ülkede kalmak daha mantikli.
Lafım size değil hocam, kendisiyle çelişen çok fazla kişi var sosyal medyada, onlara lafım. Hem ülke kötü diyor, hem çıkacağım diyor. Kimse kusura bakmasın ama öyle kişilerin ülkede durmasına gerek yok, çıkabilirler. Ülkeyi kalkındıracak genç nesile ihtiyacımız var.
Ülkenin, Milli "Eğitim" Bakanlığı çocuklara bakmıyor, iş fırsatı vermiyor. Eğitim 0 ülkede.
Kimseyi savunmuyorum hocam farkındaysan, bende farkındayım durumun kötü olduğundan. Ben gittim, sen gittin, herkes gitti. Ülkeye ne olacak?
 
''Hayırlı Cumalar'' diyen adamlarla bunun ne alakası var? Ülkede iyi bir şey yapmak için birilerinin ağzına bakıyorsan sen bu kafayla şuradan şuraya gidemezsin zaten.
Ben kendi başkanım tarafından "Batıcı" diye linçleceksem neden geliştireceğim? Söylesene. Sen sadece ülkeni iyi yerlere getirmek istiyorsun ama ... bir başkan sana "Batıcı" diyor hoş mu?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı