Ne yaparsam olmuyor

Konuyu açıklamadan sadece benzetme yaparak sorununa çözüm bulamazsın. Kendi adıma konuşmuyorum bak, başkası da bulamaz. Mesela senin yapamadığın konu derslerde başarılı olmaksa, o zaman çalışmaya devam et bir süre sonra verim alırsın deriz. Ama sorunun psikolojikse, bir türlü mutlu olamıyorum tarzı sorunların varsa çalışmak, uğraşmak sorununu çözmez. O zaman rahatlayıp kendini mutlu edecek alanları keşfetmen gerekir.

Konuyu açıklamadan sadece benzetme yaparak sorununa çözüm bulamazsın. Kendi adıma konuşmuyorum bak, başkası da bulamaz. Mesela senin yapamadığın konu derslerde başarılı olmaksa, o zaman çalışmaya devam et bir süre sonra verim alırsın deriz. Ama sorunun psikolojikse, bir türlü mutlu olamıyorum tarzı sorunların varsa çalışmak, uğraşmak sorununu çözmez. O zaman rahatlayıp kendini mutlu edecek alanları keşfetmen gerekir.

Hocam tıpkı feridun abi gibi şiirsel yaklaşmıssın konuya çok teşekkür ederim iyi günler.

Eğer ki bir şey için çalışıyorsan çabalıyorsan o şeyi kalbinden istemelisin. Ve soruna gelecek olursa evet, ileride her şey bugüne göre çok iyi olacak. Ancak bura da senin çalışman ve etrafın yani çevren çok değerli. Ve Nikola Tesla'nın şu sözünü de asla unutma; Başarısız olsak bile çabalarımız boşa değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı