Neden Android uzun süre kullanılmaz deniyor?

Şu an 4500 bandına çıkmış. Fakat iki cihaz arasında 6 yıl fark var. Böyle olunca da insan büyük beklentilere giriyor. Evet işlemci ve pil anlamında 6s'in önünde olabilir fakat üst modele geçme hissini ancak 6-7 bin bandında telefonlarda bulabilirsiniz.

Kendin koduna bakmak mı? Sandığımdan daha büyük çaplıymış Android.
Teknolojiye ulaşım zaman geçtikçe ucuzluyor. Aslında 3000 3500 TL ile 6S'ten çok daha iyi telefon alınabilirdi eğer 6S'in tanıtıldığı zamanın şartlarında olsaydık. Ancak maalesef ülkemizin iç karartıcı enflasyonu burada devreye giriyor.

9.3.5'e WhatsApp yüklenmiyor. OS'tan bahsettiğimi hiç kimse anlamadı. iOS telefonun adı değil arkadaşlar. iOS bir OS.

9.3.5 son versiyonu olan telefon 11 yıl önce çıkmış onu diyorum. Firmalar OS'un çıkış yılına bakmaz. Destekleyen cihazlara bakar. 5 yıl önceki OS'u 10 yıl önce çıkmış cihaz resmi olarak alıyor. Kısacası çıkış yılına göre OS karşılaştırması doğru değil.

Bu konuya bu fotoğrafı bırakmasam olmazdı:
coffee-icoffee-4-12-dont-be-an-idiot-have-you-16490555.png

İyi kullanılan her teknolojik alet aslında bozulmadan kullanılabilir.
Android kullanılmaz denmesinin sebebi iOS'u bir kere kullananın onun rahatlığına alışmasından dolayı Android'i kötülemeye başlaması.
Şahsen iki sistemide uzun süre kullandım. Aranılan şeye göre ikisi de güzel. Sanki çok farklı işler yapılıyormuş gibi ayırmaya gerek yok. İkisi de telefon sistemi işte bea. Biri daha rahat, biri daha özelleştirilebilir. İkisini de dene, tarafını seç.

Kolaylık isteyenler için iOS kusursuz bir tercih.

Gerçekten kullanımı çok güzel. Bayağı bir Android savundum ancak yakın zamanda iPhone 8 Plus veya X almayı düşünüyorum. Android biraz sıktı, he istediğim gibi kullanamazsam kesin satarım o cihazı o ayrı konu.

9.3.5 son versiyonu olan telefon 11 yıl önce çıkmış onu diyorum. Firmalar OS'un çıkış yılına bakmaz. Destekleyen cihazlara bakar. 5 yıl önceki OS'u 10 yıl önce çıkmış cihaz resmi olarak alıyor. Kısacası çıkış yılına göre OS karşılaştırması doğru değil.
O zaman cihaz karşılaştırmış olmazmıyız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı