CorkedWine
Hectopat
- Makaleler
- 1
Eğer Apple kimliği ile WhatsApp satın alınmış yani indirilmisse desteklenen son sürüm indirilebilir.Biliyorum. Ama son sürüm olmuyordu değil mi?
Eğer Apple kimliği ile WhatsApp satın alınmış yani indirilmisse desteklenen son sürüm indirilebilir.Biliyorum. Ama son sürüm olmuyordu değil mi?
2013'te çıkmış bir iPhone'de Whatsapp kulanamazken Android'de kullanabiliyorsunuz. Birde öyle bir şey var.Hocam iOS zaten güncelleme alıyor. Custom ROM güvenlik açıkları ve stabil çalışmaz. Orijinal telefonun kendi sürümünü kullanmak varken neden Custom ROM ile kullanayım?
iPhone'de değil, OS'ta.Android'e biraz haksızlık yapıldığını ben de kabul ediyorum ama 5 yıl önce (2017'de) çıkmış hangi iPhone'da Whatsapp kullanılamıyormuş acaba?
Hocam iOS zaten güncelleme alıyor. Custom ROM güvenlik açıkları ve stabil çalışmaz. Orijinal telefonun kendi sürümünü kullanmak varken neden Custom ROM ile kullanayım?
+1.Kim dedi Custom ROM'lar stabil değil diye?
Sadelikten zarar gelmez. Oneplus bile bugün akıcılıkla ile övünüyorsa Android One'dan farksız arayüzlerine borçludur.+1.
AOSP olanlar bazen stocktan daha stabil oluyor. (Örnek Redmi.)
2013'te çıkmış bir IPhone'de WhatsApp kulanamazken Android'de kullanabiliyorsunuz. Bir de öyle bir şey var.
Yakında onu da kaybedecektir. Ucu ucuna gereksinimleri karşılıyor.2012'de çıkan iPhone 5 şu an hala WhatsApp kullanabilmekte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.