Neden anime izlenir veya oynanır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alayı meme için izliyorlar sivilceli ergenler.
Yav, Death Note izlemenin nesi zararlı? Senaryosu güzel, işlenişi güzel. Yanlış yanlış konuşmayın şurada.
Offf... Yine mi şu Tokyo Ghoul...

TG Overrated bir Anime bana göre. Çok daha iyi Animeler bulunabilir. Ben size bir sayfa önce birkaç türden birden güzel öneriler yaptım ama okumadınız bile muhtemelen. @Arda_Animations
Kesinlikle! TG özellikle 2. sezon berbattı. Acayip abartılmış bir anime. Tabii bana göre.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Beyblade, pokemon, samurai jack anime sayılıyorsa bence hiçte beğenilmeyecek yanını bulamıyorum.

Eğer Attack on Titan gibi karakterlerin anca kendi kendine konuştuğu saçma bir animeyse evet, bende nefret ediyorum animelerden.
 
Arkadaşlar merhaba, ben hiç anime falan izlemedim pek izlemeyi düşünmüyorum zaten, animeli oyunları oynamadım( genishin impact vb.) sadece Zelda sanırım onu da açık dünyasından ve verdiği özgürlükten dolayı oynamıştım. Sizle arkadaşça muhababet ve konuşmak için sordum. Nedense içimde bir nefret var :D.
Birincisi kullandığın terimleri düzgün araştır."Animeli oyun" diye bir şey hiç duymadım.İkincisi sen herhangi bir şeyi neden izlersin/okursun/oynarsın/dinlersin ? işte o yüzden izlersin animeyi de.
Eğer sorduğun şey animelerin diğer eserlerden ne gibi farklarının olduğu ise o zaman daha mantıklı bir soru oluyor.Onun da cevabı şu olur benim için:
Anime/manga veya genelde japon kurguları hatta uzak doğu kurguları (Genshin impact görsel olarak japon yapımı gibi dursa da Çin yapımı bir oyundur) çok daha gerçek üstü olurlar bu yüzden benim ilgimi daha çok çeker.Gerçeklikten uzakdır ve bu yüzden daha güzel gelir bana.
 
Wow füze atsaydın öyle ölmez.


Evet hızlı okumaya çalıştım şimdi tekrar bakacağım.
@Blondie arkadaşın aksine hakaret etmeden, uygunsuz üsluba girmeden yazmak istediklerimi net bir şekilde aktardığımı düşünüyorum.

Evet, tekrar okumanızı öneririm. Güzel Animeler önerdiğimi düşünüyorum.
Hocam konu dışı olacak ama, anime tavsiyesi için konu açmıştım sizi de etiketlemiştim. Sanırım açılmamış. Size bildirim geldi mi?
Maalesef bana bildirim gelmedi. Mesajını kaydettim. Şu anda evde değilim ana bir kaç saat içinde eve geçince detaylı bir öneri hazırlarım.
 
Son düzenleme:
@Blondie Uygunsuz üslup cezasından yazamazken sinir oldunuz galiba. Ne bu acele cezanız kalkar kalmaz laf yetiştirmeye çalışıyorsunuz? 👍

Bir başka insanın düşüncelerine ve zevklerine her şeyi biliyormuşcasına hakaret eden sizin zihniyetinizdeki insanları ciddiye almıyorum. Fark ettiniz mi bilmiyorum ama konudaki herkes birbirine cevap yazıp bir şeyler anlatmaya çalışırken, tartışma ortamı oluşturup fikirlerini belirtirken neredeyse kimse size cevap verme tenezzülünde bulunmadı. Çünku kimse sizi ciddiye almadı. Ciddiye almayı geçin dikkate bile almadılar. Cevap yazanlar ise size bir şeyleri açıklamak, düşüncenizi değiştirmek için yazmadılar. Hepsi kısa cümleler kurdular. Bunlara ben de dahilim. Çünku herkes size ne yazarlarsa yazsın, uzun da olsa kısa da olsa anlamayacağınızın, çarpık zihniyetinizin farkında.

Şimdi mümkünse gidip ötede "cOoL" ergencilik oynayın. Forumun kalitesini düşürüyorsunuz. Kızlarsoruyor falan sizin için iyi bir yer.
images (3).jpeg

BRUH.
 
Anime diyince nedense insanların aklına belirli tipte kızların gelmesi beni düşündürüyor, acaba o türde animeleri izliyor da öyle mi yorum yapıyorsunuz? Size müjdem şu, ecchi ve hentai dışında birçok anime türü var. Mesela profil fotoğrafım Berserk(1997) adlı animeden, kişiye göre değişir tabi ama gayet güzel bir animedir. Ben genellikle yeni yapımları tercih etmiyorum, yapılan çizimler nedense bana eski animelerdeki ruhu vermiyor.
 
Sen anime izlemeyince havalı olduğunu zanneden tiplerdensin galiba, tebrikler tam bir meme lord oldun şu anda. Kimse sana anime izlemen için ayaklarına kapanacak değil beğenmiyorsan izleme, yaptığın şey gibi "hahaha ben rap dinliyorum pop dinleyenler salak." Arkadaş grubunda kabul almak için kendi benliğinden vaz geçen insanların da görüşünü kabul etmiyorum ben.
 
Sen anime izlemeyince havalı olduğunu zanneden tiplerdensin galiba, tebrikler tam bir meme lord oldun şu anda. Kimse sana anime izlemen için ayaklarına kapanacak değil beğenmiyorsan izleme, yaptığın şey gibi "hahaha ben rap dinliyorum pop dinleyenler salak." Arkadaş grubunda kabul almak için kendi benliğinden vaz geçen insanların da görüşünü kabul etmiyorum ben.
Evet "HAwLi" olmaya çalışıyorum dostum nerden bildin?! Ama "HAwLi" olmanın altın kurallarından biri anime PP koymaktır. Ve bende "HAwLi" bir anime PP bulmam lazım.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı