Neden bize hiçbir yararı olmayan Suriyelilere bakıyoruz?

• Konuyu başlatan 377619
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 278
  • Görüntüleme 14.484
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suriye de güvenli bölge olarak tabir ettiğimiz yerler var. Oraya kendi paramıza evler inşa edip gönderebiliriz.
Hakkınızı helal edin, Kadir Popcorn sanıp biraz sövdüm, kusura bakmayın hocam.
Hepsi onlara ait. Tanıdık olduğu için karışmıyor. Saman altından su yürütüyorlar.
Ankara kulisleri öyle bir karışık ki.. Bu dünya Kadir Topbaş'a bile kalmadı :)

Bayramlarda suriyeliler gidiyorlar hep. Madem gidebiliyor neden hâlâ buradalar? Bayram zamanı savaş yok mu?

Hakkınızı helal edin, kadir popcorn sanıp biraz sövdüm, kusura bakmayın hocam.

Ankara kulisleri öyle bir karışık ki. Bu dünya kadir topbaş'a bile kalmadı :)

Hocam Boston Dynamics firmasının %80 hisseleri Kore'ye 900 milyon dolara satıldı. Mansur yavaştan önce Ankara'ya yapılan Ankaparka 750 milyon dolar harcandı. Burada bir şeyler var.

İşte içimizde Avrupa'ya kapıları kapalı şekilde milyonlarca Suriyelinin durması Avrupa'ya karşı koz.Yüksek ihtimalle Suriyeliler de Avrupa'ya gitmek istiyorlardır.
Koz olarak bakma. Sıkar kurşunu, sokturtmaz. Sadece düşman sayımız artar.

Hocam Boston Dynamics firmasının %80 hisseleri Kore'ye 900 milyon dolara satıldı. Mansur yavaştan önce Ankara'ya yapılan Ankaparka 750 milyon dolar harcandı. Burada bir şeyler var.
Çok iyi hatırlıyorum her yerde tek dediği Melih'in Avrupa'nın en büyük eğlence parka olacağıydı. Açılış öncesi gitti ve trenin tepesinde kaldı kaç saat, o da ödeyecek bunların hakkını.

Adamakıllı duranları kovmayıp serseri gibi olanları kovmak lazım. Aralında gerçekten garibanlar ,küçük çoçuklar var onlar kovulmamalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı