Neden bize hiçbir yararı olmayan Suriyelilere bakıyoruz?

• Konuyu başlatan 377619
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 278
  • Görüntüleme 14.418
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de merak ettiğim bir soru. Biz neden bakıyoruz? Geçen yıl okulumda suriyeliler için ev bağışı ardından da gıda ve kıyafet bağışı yaptık. Biz neden bu insanlara bakıyoruz? Hadi ülkeye getirdik tamam ama huzursuzluk çıkarıyorlar. Bunun için bir ceza ve denetleme gerekmez mi?

Fazla baktığımızı düşünüyorum, aslında bu konularda kesin bir düşünce de değilim. Bazen diyorum ki çok acılı bir hayatları var iyi ki gelmişler ve bunu yapan merhametli bir ülkeyiz diyorum. Bazen de keşke gitseler sıktı artık diyorum.

Bana kalsa kadınları yaşlıları ve çocukları alsak yeterliydi gerisi vatanını savunsun burada nargile çekeceğine vatanlarına faydaları olurdu ve yapılan hatalardan biride hiç ne olduğuna bakmadan direk ülkeye almamızdı.

Denetimle alakası yok. Baştakiler kendisi yapıyor. Sonra suçu marketlere atıyor. Her şey dışardan geliyor. Bizim buradaki bütün market fiyatları aynı. Hepsinin aynı.
Nasıl alakası yok? Bim mağazalarının 1600'e yakın şubesi cumhur reisimiz üzerine. Denetim yaptırmazsa kimse de sorgulayamaz fiyatı. Şöyle bir ayrıntı da mevcut, TR içindeki A101-BİM market CEO'ları ve yönetimleri ortak çıkışlı, Zapsu ailesi, her hafta kafalarına göre toplu kararlar alıyorlar zaten :) Daha ne ayaklar var da belirtemiyorum.

Bana kalsa kadınları yaşlıları ve çocukları alsak yeterliydi gerisi vatanını savunsun burada nargile çekeceğine vatanlarına faydaları olurdu ve yapılan hatalardan biride hiç ne olduğuna bakmadan direk ülkeye almamızdı.

Suriye de güvenli bölge olarak tabir ettiğimiz yerler var. Oraya kendi paramıza evler inşa edip gönderebiliriz.

Fazla baktığımızı düşünüyorum, aslında bu konularda kesin bir düşünce de değilim. Bazen diyorum ki çok acılı bir hayatları var iyi ki gelmişler ve bunu yapan merhametli bir ülkeyiz diyorum. Bazen de keşke gitseler sıktı artık diyorum.
Kesinlikle gitmeli. Bizim askerimiz onların vatanlarında savaşıp şehit olurken bunlar nargile içiyor...
1614632634031.png

1614632648159.png

Gitmezler hocam artık. Suriyeliler buraya yerleştiler "gitmiyoruz" diyorlar artık. Ama en çok bebeklere üzülüyorum. Aileleri 7-8 çocuk yapıp sokağa salıyorlar. Bir tek çocuklara acıyorum.

Nasıl alakası yok? BİM mağazalarının 1600'e yakın şubesi cumhur reisimiz üzerine. Denetim yaptırmazsa kimse de sorgulayamaz fiyatı. Şöyle bir ayrıntı da mevcut, TR içindeki A101-BİM market Ceo'ları ve yönetimleri ortak çıkışlı, zapsu ailesi, her hafta kafalarına göre toplu kararlar alıyorlar zaten :) daha ne ayaklar var da belirtemiyorum.

Hepsi onlara ait. Tanıdık olduğu için karışmıyor. Saman altından su yürütüyorlar.

Şurada emin olalım, asker orada suriyeli için şehit olmuyor. Türkiye'nin güvenliği için şehit oluyor. Diğer düşüncelerinizde haklısınız.
Nargile içeceklerine savaşa katılsalar ve sorun yaratmasalar tamam derim. Bunlar nargile içip Türk kızlarına taciz ediyorlar. Cidden gitmeleri gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı