Neden bu sitede hiç kız yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Prensesler ceza almaya gelemez. Onlar hayatı boyunca el bebek gül bebek yetiştirilir ve beyaz atlı prensi bekler. Buraya gelip ceza mı alsın bir de! Hem bir sorunu varsa etrafında zaten o sorunu çözmek için günde 7 defa onu tavaf eden kulları vardır, bize mi kaldılar!"

(@Recep Baltaş - 29.08.2014)

Hiç de alakasi yok. Benim civarimda bilgisayardan anlayan tek bir kisi bile yok.

Bu soruyu kizlara sormamız lazim, bir dakika onlar gerçek mi? (!) ben sadece anime kızlarının gerçek olduğunu biliyorum (!)

Hayır, var. Sen görmemişsindir.

Var ama çoğu profil fotoğrafı falan bizim gibi. Bir anda kızım demelerini beklemiyordunuz ya hocam :D? Genelleme gibi olmasın ama kızlar genelde böyle yerleri sevmez. Çoğu da sorunları falan çözemez bizim gibi. Evet aralarında bilgin kişilerde var ama kabul edelim az seviyede. Kızlar genelde kızlarsoruyor gibi cahil kaynayan sitelerde takılır.

Hayatin bilgisayar ve ekipmanlarindan ibaret sanirim. Cok gunluk ve mantikli bir soru.
Erkekler olarak bize düşmansınız anlıyorum, fakat bu site genellikle teklonoji, bilgisayar sorunlarını anlatıyor. Üzgünüm ama burda nasıl ruj sürülür konusu yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı