Neden Casper Alınmaz ?

Buda PEGATRON'un dandik olmadığını gösteriyor.

Dandik değil, iyi de değil.

Sizin mesajıma verdiğiniz cevap bu. O zaman sizde kendinizle çelişiyorsunuz. Ayrıca linkte dandik bir firma olmadığı delille sabit. Hâla bundan sonra dandik diyen varsa...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pegatron - Wikipedia

Son düzenleme:
Sizin mesajıma verdiğiniz cevap bu. O zaman sizde kendinizle çelişiyorsunuz.
Trol müsün kardeşim sen? Bak burada 6 sene kullanan, dumanını, kapanmasını, biosu güncelleyememesini, lanet RAM desteğini bilen, çeken adam konuşuyor.

Daha anakartdan hiçbir dert cekmemişsin, burada bize anakart dersi veriyorsun.

Dandik kardeşim işte, dandik! İster yedir ister yedirme.

Yeter artık, ne Pegatron muş yahu? Kendi ayrıdert, sevdalısı ayrı dert.

Kullanıcı bazlı modelleri dandik lafını hak ediyor. Asus, MSİ, Gigabyte, Asrock firmalarına göre kötü bir firma. Kullanıcı bazlı modelleri de piyasa da yok artık.

Buda PEGATRON'un dandik olmadığını gösteriyor.

Dandik değil, iyi de değil.

Sizin mesajıma verdiğiniz cevap bu. O zaman sizde kendinizle çelişiyorsunuz. Ayrıca linkte dandik bir firma olmadığı delille sabit. Hâla bundan sonra dandik diyen varsa...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Pegatron - Wikipedia

Çocuk kavgasına çekmeye çalışma konuyu. Yediremiyorsun işte, başka açıklaması yok.

Benim mesajlarında önce, insan Pegatronu savunduğunu görünce şok geçirecekler.

Bak, önce bir tecrüben olsun da ondan sonra savun. 3 tane RAM seti elimde kaldı o anakart yüzünden. Kaç SSD, kaç HDD yaktım bilmiyorum.

Casper dandik. Bu konuda şartlanmış değilim zira şuan kullanmıyorum bile. :D Ama kimseyi de görmedim, bu derece Pegatronu savunan.

Yarası olan gocunur. Alışırsın. Pegatronu savunmaya devam et. (y)

Pegatron markasını kim kurmuş bilseniz... Pegatron kötü değil ne kadar para verirsen o kadar kalite alırsın... Pegatron işte bunu yapıyor ASUS kurup rekabette rakipsiz olmak için kurdu.

Pegatron - Wikipedia

Şöyle kardeşim, Casper'da nerde çalışıyorsun?

Yani ben bu kadar savunma, bu kadar bağlılık görmedim. Yani anakart değil uzay mekiği felan herhalde...

Bide belge diye Wiki'yi gösteriyor... :rolleyes:

Pegatron markasını kim kurmuş bilseniz... Pegatron kötü değil ne kadar para verirsen o kadar kalite alırsın... Pegatron işte bunu yapıyor ASUS kurup rekabette rakipsiz olmak için kurdu.
Biliyorum, Asus kurmuş. Ama bu bir şeyi değiştirmez. Kötüsü kötüdür, iyiyse iyidir.

Eşeğe altın semer vurmuşlar, eşek yine eşek...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı