Daha fazla
Arkadaşlar, öncelikle herkese merhaba. Direkt başlayayım. Kendimi nedense çirkin hissediyorum? Acaba çirkin miyim, yoksa bir grup insanın tabirine göre mi çirkinim? Baştan söyleyeyim, yaşım küçük (14). Sırf bana tipsiz dedikleri için haşa Allah'a isyan ettim, neden beni böyle yarattın diye ama şu an çok pişmanım. Sizce Allah benim bu işlediğim günahımı kabul eder mi? Her gün tövbe ediyorum bunu dediğim için. Aslında diğer insanların demesi pek umurumda değil ama hoslandigim kıza açıldım ve ondan da "Sana kim bakar, tipsiz?" lafını duyduktan sonra gerçekten kalbim cok kırıldı. Her akşam aynanın karşısına geçip ağladım. Şu an ise epey pişmanım. Herkes dese bu lafı takmayacagim. Biliyorum, önümde çok uzun zamanlar var ama bu yaşta bu lafı duymak cidden kalbimi epey kırdı. Neyse, lafı fazla uzatmayayım. Aşağıda "bize ne, ne yapalim, dert değil" gibi şeyler yazmayın lütfen. Sadece içimi açmak istedim. Bu yazıyı yazmadan önceki halim ile şu anki halim epey farklı. Daha iyi hissediyorum kendimi. Neyse, kendinize iyi bakın, Allah'a emanet olun, dostlar.
Son düzenleyen: Moderatör: