Neden hâlâ CS:GO oynuyorsunuz?

CS:GO, S2 son Silah'tan sonra FPS tadını oyuncuya yaşatan nadir oyunlardan biri. Herkes eşit, eğer yeteneği varsa güzel taktikler uygulanırsa, uygulayan takım kazanıyor. Yere mayın kurmaymış falan öyle şeyler yok, skill olayı da yok. Saf yetenek. Dust 2'de mide geçersin, kimin dikkati, AWP yeteneği iyiyse o alır.

Sage can bas.
 
Çok yanlışınız var. 20 senede oyun 3 veya 2 kere grafiği vs. değiştirildi CS:GO'nun ilk halini görmediniz galiba? Ayrıca sürekli oyuna operasyon gibi etkinliler ekleniyor oyun yakında daha da değişikliğe uğruyacak. Ve hile yazılımları üçkuruş değil bir oyun ne kadar eskiyse o hile yazılımlarına o kadar güncelleme getirebiliyorlar ki zaten şu anda oyunda saçma sapan küfürlerden report yemiyorsanız önüne hile falanda gelmeyecek/gelmiyor.

Eheh konu hortlamış sanki. Yanlışım olduğunu sanmıyorum. Bahsettiğiniz değişiklikler grafiklerden ibaret. Oynanışın 1.6 nın üzerine çok bir şey katmadığını uzun süre oynamış olan herkes kabullenecektir. Hatta Source sırf 1.6 dan farklı hissettirdiği için şımarık kemik kitlesi tarafından oynanamayıp yuhalandı ve GO ile tekrar eski kabız mekaniklerine geri döndürdüler oyunu. Bunlara birinci gözden şahit olduk. Oyun mekanikleri açısından bana göre demode ve eski hocam. Bir de sonrasında Arma, Insurgency ya da Squad gibi oyunlara vakit ayırdıktan sonra dönüp de yüzüne bakası gelmiyor zaten insanın.

Anlamadığım tek kısım (ben de dahil herkes için geçerli olduğunu düşünüyorum), bir şekilde oyun kütüphanede gözünüze ilişiyor ve tekrar indirip oynama gereksinimi duyuyosunuz. Arkadaşlardan biri güzel söylemiş. CS bırakılmaz ara verilir diye. 1 küsür sene oldu hala direniyorum :D Bakalım daha ne kadar sürecek.

Bu arada ne kadar inatçı, yetenekli ve aktif olurlarsa olsunlar o hile hurda yazılımını yazan arkadaşlar Valve ile kıyasladığınızda maalesef "3 kuruşluk" kalıyor. Kılını kıpırdatmadan pazar komisyonlarıyla milyonları kaldıran bir firmadan bahsediyoruz. Oyuncuları FaceIt'e falan kaçırmak zorunda kalmaları acizlik benim gözümde.
 
Son düzenleme:
Eheh konu hortlamış sanki. Yanlışım olduğunu sanmıyorum. Bahsettiğiniz değişiklikler grafiklerden ibaret. Oynanışın 1.6'nın üzerine çok bir şey katmadığını uzun süre oynamış olan herkes kabullenecektir. Hatta Source sırf 1.6'dan farklı hissettirdiği için şımarık kemik kitlesi tarafından oynanamayıp yuhalandı ve GO ile tekrar eski kabız mekaniklerine geri döndürdüler oyunu. Bunlara birinci gözden şahit olduk. Oyun mekanikleri açısından bana göre demode ve eski hocam. Bir de sonrasında arma, Insurgency ya da Squad gibi oyunlara vakit ayırdıktan sonra dönüp de yüzüne bakası gelmiyor zaten insanın.

Anlamadığım tek kısım (ben de dahil herkes için geçerli olduğunu düşünüyorum), bir şekilde oyun kütüphanede gözünüze ilişiyor ve tekrar indirip oynama gereksinimi duyuyosunuz. Arkadaşlardan biri güzel söylemiş. CS bırakılmaz ara verilir diye. 1 küsur sene oldu hala direniyorum :D bakalım daha ne kadar sürecek.

Bu arada ne kadar inatçı, yetenekli ve aktif olurlarsa olsunlar o hile hurda yazılımını yazan arkadaşlar Valve ile kıyasladığınızda maalesef "3 kuruşluk" kalıyor. Kılını kıpırdatmadan pazar komisyonlarıyla milyonları kaldıran bir firmadan bahsediyoruz.

Dediğin oyunların hepsini oynadım ama CS:GO'nun ayrı bir mekaniği var ne kadar eski olsa da Unreal Engine 5 ile yapılan modern oyunlarda bile o mekanik keyfini vermiyor. CS:GO'da 1.600 küsur saatim var ama hiçbir zaman mekaniklerinden rahatsız olmadım eski vesaire diye. Çok kaliteli oyunlarda oynadım Tom Clancy's Rainbow Six: Siege gibi yine de CS:GO'nun yerine asla koyamadım. Evet söylediğiniz gibi gerçekten bırakılmıyor oyun yani en fazla 9 ay falan ara verebildim. Bu bile CS:GO'nun kaliteli bir oyun olduğunu kanıtlar gibi :D.
 
1656775312308.png

Yeterli mi :D
Bu arada yıllar sonra girdim 2 el oynadım yeni kasa gelmiş onu attı.
 
Oyunda 3000 saatim var şöyle diyeyim hile denk gelmiyor gidip oyunun ücretsiz versiyonunu oynarsanız hile geliyor diye ağlarsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı