Hayatında bir kez bile espor maçı izlemeyip, oyunda rank aralığı Silver olan, güvenilirlik puanı nedir bilmeyen arkadaşların yazdıklarını okudukça sinir oldum. Arkadaşlar şu son zamanda çıkan hiçbir oyun CS:GO ile karşılaştırılamaz. CS:GO'da birçok taktik, takım oyunu ve rol mevcut. Şimdi dediğim gibi rankı Silver olanlar" ne taktiği? Ne rolü? B rush yap gitsin" derler. Oyun hakkında bilginiz olmadan atıp tutmayın. Valve'nin anticheati çok kötü olabilir ama eğer sizin bol bol övgünüz, madalyanız, en az 500 saatiniz varsa ve sizin gibi olan 4 kişiyle beraber girerseniz karşınıza da sizin gibi oyuna emek vermiş, 5-10 yıl oynamış insanlar gelir. Ben şahsen asla Türk bir arkadaşla girmem. Ne zaman girsem oyun beni uyarır bu kişinin güven puanı senden düşük diye. Ve girmekde ısrar edip girince de neredeyse her zaman hile gelir karşıya. Ama güven faktörü yüksek kişilerle ardı ardına 10 maç girip 10 maçda da Win aldığımızı hatırlıyorum. Fakat gelin görünki bir hile bile çıkmıyor karşımıza? Hile çıkıyorsa kendinizden bilin. Valve'den değil.