Neden herkes iPhone alıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şaka bir yana alışkanlık prensipler değişmiyor.

Örnek olarak adam fitness ile uğraşıyor, video ve fotoğraf çekmeye ihtiyacı var adam gidip bunun için profesyonel kamera mı alacak? iPhone alır hem iyi telefonu olur hem de kamera ihtiyacını karşılar.
Arkadaşım siz anlamamakta ısrarcısınız galiba. "Kamera gerektiren iş" ile "iyi kamerası olan telefon" tamamen birbirinden farklı olan talepler ve alanlardır. Telefon almak isteyen ama bunun yanında iyi bir kamerasının da olmasını isteyen 14 Pro Max alabilir, ama kamera tamamen ana ihtiyacı olan birisinin alması gereken cihaz 14 Pro Max değil, profesyonel kameradır.

Apple onların gözünde bir marka haline gelmiş mesela zara, Balenciaga gibi daha lüks olduğunu sanıyorlar. oysa ki iPhone fiyatına daha kaliteli Android cihazlar var. ben şahsen bir iPhone telefona o kadar para vermem asla!
İnsanların tercihine saygı duymayarak cahil olan siz oluyorsunuz. Herkes android almak zorunda değil. Üstelik android aldıktan 1-2 yıl sonra kasmaya donmaya başlıyor hemen ancak apple’ın böyle bir sıkıntısı yok. Çünkü işlemcisi kat kat daha iyi birçok markadan.

iPhone sevmem ama parasının hakkını veriyor.
Senin 60 -70k dediğin telefon 30k vergi ile 60k ya çıkıyor, ve yurt dışındada 10 gün çalışıp alabiliyorsun.
Mesela ben A52s kullanıyorum memnunum ama geçen gün dayımın getirdiği iPhone 6S benim telefondan daha iyi çekiyor, 8 yaşına girmiş olmasına rağmen akıcılık annemin babamın 1 2 yıllık giriş seviyesi telefonlarından çok daha iyi (120Hz'den daha iyi değil neyse ki:))
Parasını ver al yıllarca kalitenin keyfini çıkar.

Çünkü en rahatı iPhone, değer kaybetmiyor ve daha uzun ömürlü, tek rakip olacak firma Huawei idi onun da ambargolar ile önünü kestiler. Bugün Android dünyasındaki hiçbir üretici doğrudan Apple'a rakip değil.

O sırada Samsung Apple'a en iyi kafa tutacak marka

Kamera gerektiren iş için iPhone almak? Kamera gerektiren iş için kamera alınır.

Aktif olarak doğa fotoğrafları çekiyorum ve iPhone kamerası günümüzdeki orta fiyat bandındaki kameralara eş değer fotoğraflama yapıyor. Yani demem o ki hem acemi düzeyde fotoğrafçılık yapıp hem de bir telefona ihtiyaç varsa iPhone güzel bir seçenek oluyor. Ama ülkemizde bu geçerli değil. Çünkü vergilendirme sistemimiz çok abartılı. Eğer Avrupa da veya Amerika da yaşanıyorsa en iyi seçenek iPhone. Sadece ülkemizdeki vergilerin abartılı olmasından dolayı lüks bir telefon olarak yansıtlıyor o kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı