Neden herkes mutsuz?

@Asdasgudas Hahaha! Övünmek gibi olmasın ben fen lisesi öğrencisiyim. Bu kafayla ileride uçak mühendisi olmayı düşünüyorum.

En kötü araba olmuş 40 bin, atlayıp nasıl gezelim efendi! Sizin dediğinize sadece gülerim ben :D
O arkadaşı fazla takma. Ülkenin geri gittiğini kabullenemeyip üste çıkma çabasında olanlardan.

Tek imrendiğim şey Amerika'da gençler nasıl yaşıyor gördüm o günden beri her sabah suratım asık. Araba, telefon, bilgisayar, oyun, para gibi takıntım yok ama hani sosyal hayatı beni cezbediyor. Biz tüm tatilde ya parkta muhabbet ya da 101 millet okyanusta sörf, karavan yolculuğu. Adamların okulları bile inanılmaz. Üniversite mimarilerine laf yok bizde hala kutu kutu yine kutu abi yeter ya göz var nizam var. Her üniversite aynı tipte dümdüz duvar. Millet hiç mi estetik düşünemez ya.

"Şükredenler" diye bir grup mu var?

Ben şükretmiyorum ben hakkı mı gençliğimi istiyorum. En azından geçmişe baktığımda şöyle anım oldu demek istiyorum. Gençlik derken kafelerde takılma, kızlarla eğlenme değil. Sadece arkadaşlarımda bir yurt dışı görme, ailemle kafa dinlemelik bir dağ evine gitme, arkadaşlarımla karlı ormanda kamp. Dediklerim biraz masraflı ama daha çok zaman lazım. Ben 1.5 hafta sömestır tatilim oldu ve son 1 haftasaki gelecek kurula çalışarak gitti. Napim 3-4 günde tatil ayarlayıp yola çıkıp tatil yapıp geri mi döneyim. Okuldan, işlerden, akademik gelişimimden zaman kalmıyor. Avrupa'lı adam göre hayata 2-0 geride başlıyoruz ve bu eksiği anca daha çok çalışarak kapatabiliriz. Çalışınca da eğlenceli zamanlarımız olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı