Yazılımcımühendis
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 3050 i5 12450H 16 GB ram
Merhaba, (konu dertleşmek için acilmistir) geçen telefonumun arkasi çıkıyor diye yapistirici aldım (502). Teknik bilgim ve yazilimsal bilgim var, bunlara güvenerek yapabilecegi dusunmustum. Ama nerdee... Daha aldigim yapistirici yanlisti. Neyse ilk denememde oldu ama arka kapta full yapistirici izleri kaldi. Sonrasinda kamera lenslerini silmesigimi fark ettim tekrar icini açtım. Bu sefer yapistirici artiklari yuzunden tam oturmadi yine olmadi. Ertesi gün aseton aldim onunla 4 saat boyunca denedim ilk zaman ki gibi olmadi. Bugunde telefonumda SIM okumamaya başladı. Yapistirici oraya aktigini düşündüm ve kamera lensinde siyah nokta vardi. Onun icin tekrar açtım kamera lensini cizdim ve o SIM sorununu cozemedim. Yani bir lens (min 700 TL) ve arka kapak borclandim. Neden hiçbir seyi beceremiyorum? Kernel derleyeyim diyorum bir sürü hata alıyorum. Ya da bootloop sorunlari. ROM portlayayim diyorum, 120Hz'lik ekranda 60 Hz problemleri veyahut parmak izi problemleri. Elimden hiçbir iş gelmiyor, oyun oynamaya calisiyorum (FPS) onda da iyi degilim. Ben sınanıyor muyum yoksa gerçekten beceriksiz bir *ptalın teki miyim?
Kısacası: Elimden hiçbir iş gelmiyor, kendimden nefret etme noktasındayım (kazanılan süre 2 dakika 14 saniye).
Kısacası: Elimden hiçbir iş gelmiyor, kendimden nefret etme noktasındayım (kazanılan süre 2 dakika 14 saniye).
Son düzenleyen: Moderatör: