Neden hiçbir işim düzgün gitmiyor?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3050 i5 12450H 16 GB ram
Merhaba, (konu dertleşmek için acilmistir) geçen telefonumun arkasi çıkıyor diye yapistirici aldım (502). Teknik bilgim ve yazilimsal bilgim var, bunlara güvenerek yapabilecegi dusunmustum. Ama nerdee... Daha aldigim yapistirici yanlisti. Neyse ilk denememde oldu ama arka kapta full yapistirici izleri kaldi. Sonrasinda kamera lenslerini silmesigimi fark ettim tekrar icini açtım. Bu sefer yapistirici artiklari yuzunden tam oturmadi yine olmadi. Ertesi gün aseton aldim onunla 4 saat boyunca denedim ilk zaman ki gibi olmadi. Bugunde telefonumda SIM okumamaya başladı. Yapistirici oraya aktigini düşündüm ve kamera lensinde siyah nokta vardi. Onun icin tekrar açtım kamera lensini cizdim ve o SIM sorununu cozemedim. Yani bir lens (min 700 TL) ve arka kapak borclandim. Neden hiçbir seyi beceremiyorum? Kernel derleyeyim diyorum bir sürü hata alıyorum. Ya da bootloop sorunlari. ROM portlayayim diyorum, 120Hz'lik ekranda 60 Hz problemleri veyahut parmak izi problemleri. Elimden hiçbir iş gelmiyor, oyun oynamaya calisiyorum (FPS) onda da iyi degilim. Ben sınanıyor muyum yoksa gerçekten beceriksiz bir *ptalın teki miyim?

Kısacası: Elimden hiçbir iş gelmiyor, kendimden nefret etme noktasındayım (kazanılan süre 2 dakika 14 saniye).

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam estağfurullah demeyin kendinize öyle şeyler, bazen olabiliyor böyle durumlar sınanıyor da olabilirsiniz hocam... Başka bir günde daha dinç kafayla denediğinizde olacağına inanıyorum ben... belki de o gün onu yapmamanız gerekiyordu her işte vardır bir hayır daha iyisi olur e olacağına da inanıyorum elinizden iş geliyor ama şansınız o gün yaver gitmemiştir dediğim gibi... olur gider hocam çok kasmayın sevgilerle :)

Ben de kendimden örnek vereyim hatta... bir gün çok büyük bir istekle anakart siparişi vermiştim memleketteki bilgisayarı yükseltmekti amacım, anakartı heyecanla bekledikten sonra sisteme entegre ettim ancak sistemi başlattığımda sürekli yeniden başlayıp görüntü vermiyordu dedim işlemcidendir işlemciyi denerken daha da berbat ettim sistem açılmamaya başladı derken işlemcinin pinini de yamultmuşum derken o gün daha da zorlamamam gerektiğini anladım koydum rafa anakartı ancak anakart zaten bozukmuş şansıma işte... geri iade de edemedim öylece kaldı elimde ve durdum olayı değerlendirmeye aldım kendi kendime durdum düşündüm ve şöyle söyledim "demekki o gün şansım iyi değilmiş, her işte vardır bir hayır" çalıştığından emin olduğum anakart bozuk çıkmıştı yani olayın özeti bazen işte oluyor böyle şaşırtıcı durumlar tabii olmaması dileğimle :)

Son düzenleme:
Bu yapıştırıcı işine dikkat etmek lazım harbiden. Geçenlerde bir ürün aldım beğenmedim iadesini yapacağım ürün, kutusu filan jilet gibi tertemiz yani iadeye gidecek diye kullanmadığım halde temizledim. Tam kutlayacakken baktım arkada plastik bir etiket kalkmış dedim bunu bahane edebilirler o yüzden yapıştırdım. Mal yapıştı ama bu sefer kenarında beyaz yapıştırıcı izi kaldı. Aseton filan denedim daha da berbat ediyordu nasip deyip gönderdim kabul ettiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı