Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Kaç defa tartışmayacağım, zamanım değerli, sözde oyuna ortak olmayacağım deyip tekrar aynısını yaptınız. Demek ki dediklerimde doğrular var. Bu saatten sonra sizi ve "kanıtlarınızı" pek ciddiye alabileceğimi de sanmıyorum. BFQ kullanacak diye bir kural yok, zaten mainline da saydıklarımın hiçbiri yok. Ama bunlar bugün varken latency için CONFIG_PREEMPT_VOLUNTARY=y ayarını açmak tamam, ama o kadar yeni zamanlayıcıları, zamanlayıcılar için yapılan ek ayarları kullanmayalım. Peki. Çok rahat çarpıtmaya gittiğinizi de gördüm. Bilgisayardan hemen de ne çabuk atlarsınız uzaya öyle. Firefox'un veya açık kaynak diğer uygulamaların sadece Linux üzerinde "optimizasyonlarla" derlenebileceğini söylediğinizde zaten anlamıştım bir şeyleri. Neyse, Teşekkür ederim.Kardesim bildigim seyleri bana yanlış bir sekilde ogretmezsen sevineceğim artik. Bu laf kalabaligini hep yapiyorsun. Konu BFQ falan degil desktop kerneli BFQ'yu kullanir diye bir kural da yok. Bosuna senin yanlış dusuncelerini tartisiyoruz yani. Bir kernelin Desktop'ta kullanmak icin ayarlandigini Preemption modelinden ve Sync Frequency'den anlarsin. Bir zamanlar BFQ yoktu ama desktop kernelleri vardi yani. Gozunu seveyim artik hakli cikana kadar uzatirim davranisini bir birak. Bilmedigin seyler hakkinda sabahtan beri atip tutuyorsun 50 tane kanit gosterdim yanlış konustuguna dair hala utanmadan sikilmadan uzatiyorsun. Durumun cidden doktorluk benden pes artik git egolarini baska biriyle tatmin et. Zaten baska hiçbir amacinin olmadigini butun foruma gosterdin.