Neden NVIDIA?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam haklısınız ama RX 470 1050 Ti geçiyor. RX 580 ezip geçmesi lazım değil mi 1050 Ti ekran kartını.

Hocam o konu hakkında şu an bir bilgim ve vaktim yok. Demek istediğim AMD ekran kartlarında harika fiyat performans kartlar yapıyor örnek: RX 5700 XT. NVIDIA tarafını tokat manyağı yaptı ama kart kimsede adam gibi çalışmadı. Düzgün çalışan elbet ki olmuştur ama çoğunluğa bakmak lazım.

Arkadaşına sahte RX 580 satmışlardır, gerçeğini alsın. RX 580'i geçmek için iki tane 1050 Ti lazım.
Küçük bir ekleme yapmak istiyorum : Yüksek oyunlarda o daha fazla alabiliyor Cyberpunk2077 gibi ancak çok daha az gereksinim isteyen oyunlarda (Cs:Go valorant ve Pubg gibi) Ben alıyorum.

Not: Playerunkowns Battlegrounds demek istedim yani pubg mobile değil.

Hayır Sapphire markası N11'den aldı dediğim gibi Armor serisi.

Onun sisteminde bir sıkıntı vardır 1050 Ti benim eski kartım, 5500 XT ise yeni kartım. RX 580'in rakibi. Hani benim tüm FPS değerlerim ikiye katlandı eski kartıma kıyasla arada işlemci farkı da varmış. Onun sisteminde bir sıkıntı var 3300X ve 5500 XT ile Valorant'ta 250 FPS civarı oynuyorum onun 3600 ile 150 FPS alması işlemci bakımından imkansız.

RX 580'li PC'den nasıl daha fazla FPS alabiliyorsun şaşırdım doğrusu.
Alamıyor. Muhtemelen grafik ayarları veya çözünürlükleri farklı.
AMD ekran kartı konusunda beceriksiz bunu bizzat Recep Baltaş'da söyledi. NVIDIA her konuda daha iyi hatta birçok insan güvenilir liman olarak görüyor.
hqdefault.jpg

Küçük bir ekleme yapmak istiyorum : Yüksek oyunlarda o daha fazla alabiliyor Cyberpunk2077 gibi ancak çok daha az gereksinim isteyen oyunlarda (Cs:Go valorant ve Pubg gibi) Ben alıyorum.

İşlemcisi çok ısınıyor olabilir. Youtube'da Ryzen 3600, RX 580 Valorant yazıp arayabilirsin var bir sıkıntı belli. Sıcaklık değerlerine baksın, sisteme format atsın ne bileyim.

İşlemcisi çok ısınıyor olabilir. Yotuube'da Ryzen 3600, RX 580 Valorant yazıp arayabilirsin var bir sıkıntı belli. Sıcaklık değerlerine baksın, sisteme format atsın ne bileyim.

Evet bir keresinde ona gittiğimde bırakın işlemciyi bilgisayar cayır cayırdı yani dokunur dokunmaz çekmiştim ayrıca pek oyun hızlandırıcı Driver Booster gibi şeyler kullanmaz. Ben ise deli gibi kullanıyorum ve düzenli bakım yapıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı