Neden sevgiliniz yok?

Gerek var mı sence böyle boş işler ile uğraşmaya
O seni sevecek sen onu iki gün sonra ayrılıp düşman olacaksınız bir kız için kavga edeceksiniz duyguların sömürülücek
Sevgili değil de ciddi olmayan kafalık kız arkadaş yapmak onunla takılmak güzel bir şey.

Yakışıklı sayılmam, çoğu kızın "aBi kUlAkLaRıN bAşIn aĞrImIyoR mU" dediği Metal müziği dinliyorum ve bunu beğenmiyor coğu, egolu ve **cı değilim, mizahi yanım ağır basıyor, depresif ve haWli değilim. Yeterli mi?

Yapay kadın aldım (günümüzdeki çoğu kadından daha gerçek) , 5 aydır civarıdır kullanıyorum , aylık yoğun kullanırsanız 160-170 TL masrafı olur.Yoğunluktan kastım haftada 3-4 defa.Ses desteğide var, yaptığınız şeylere göre tepkide veriyor çıkardığı ses üstündeki sensör sayesinde ama çok zengin değil 4 farklı ses var yaptığınız şeye göre.Hayatın yoğunluğunda çok daha mantıklı tavsiye ederim.Hepsiburada satıyor , kutusunda açılmamış şekilde geliyor, ürün bilgisinde sadece ürünün kodu yazdığı için ve güzelce paketlendiği için sıkıntı yok.Kargo vs. endişeye kapılmayın.Birden fazla türü var sadece kritik bölge veya full body bendeki full sürüm, full body alınmasını öneririm koyucak yeriniz varsa zira öbür türlü tuhaf olabilir.

Not: Kimi arkadaşlar belki bu önerimi komik veya sapıklıkla özdeştirebilir bu arkadaşları dikkate almamanızı ve kınamanızı öneririm , 2021 yılındayız.🧙‍♂️

Gerek yok hocam çünkü onu al şunu al bunu falan ben daha hayatımda hiç SSD almadım kullanmadım öyle gereksiz şeylerimi harcayayim paramı ben? :)

Sevgiliyle zinanın ne ilgisi var? Birisiyle evlenmeden cinsel ilişkiye girersen zina yapmış olursun.
Nur Suresinden yolun geçmemiş anlaşılan.
Ayrıca İslam'da sevgililik diye bir kurum yoktur.
Ya karındır ya anan ya bacın ..

Nur Suresi 31:Mümin erkeklere söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) sakınsınlar ve ırzlarını korusunlar. Bu kendileri için çok temiz (bir harekettir). Şüphesiz ki Allah, (kullarının ne) yapacaklarından hakkıyla haberdardır.

Nur Suresi 32: 31- Mümin kadınlara da söyle: Gözlerini (harama bakmaktan) sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Zinetlerini açmasınlar. Bunlardan görünen kısım müstesna Başörtülerini, yakalarının üstünü (kapayacak surette) koysunlar.

Burada bakmayın diyor sen zinayı sadece yatak sanıyorsun.

Sevgiliyi geç platonik bile olmadım ve sevgili ergenlik yaşlarında (13-17) hevesten başka bir şey değil.

Sevgili falan istemiyorum ayrıca. Kendi kendime fazlasıyla yeten bir insanım. Gülümsemem, eğlenmem veya mutlu olmam için 2. bir şahısa ihtiyacım yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı