Neden sevgiliniz yok?

Hocam daha da yakınlaştık. Açılsam kabul eder belki ama sosyal medyadan ve WhatsApp'tan da konuşmayı surdurmeyi dusunuyorum. Sadece sevgili olup boş yere konuşup gunu oylesine geçirmek de amacım değil. Sinemeya gitmek, yemeğe çıkartmak gibi etkinlikler de planlıyorum. 😃
Merhaba, adınıza çok sevindim. Daha önce hiç sevgilim olmadı o yüzden her gelişmeyi buraya yazarsan çok sevinirim çünkü çok merak ettim. İnşallah istediğin gibi olur fakat fazla kaptırma derim, tıpa tıp aynısı başıma geldi ve sonu hüsran ile bitti.

Merhaba, adınıza çok sevindim. Daha önce hiç sevgilim olmadı o yüzden her gelişmeyi buraya yazarsan çok sevinirim çünkü çok merak ettim. İnşallah istediğin gibi olur fakat fazla kaptırma derim, tıpa tıp aynısı başıma geldi ve sonu hüsran ile bitti.
Merhaba hocam, öncelikle güzel temenniniz için teşekkür ederim. 😊 Sena, yan sınıftan eşit ağırlık sınıfına geçmeyi planlıyordu. Bugün okula gelmediğinden henüz konuşamadım.

Dediğiniz gibi kendimi kaptırmamam gerek zira üzülebilirim sonrasında. Aynı şekilde derslerimi de etkileyebilir.

Biraz Sena'dan bahsedeyim. Kız arkadaşlarıyla çok takılıyor. Boş bulduğum her anında konuşmayı denedim. Genel olarak da sosyal bir insan. EA'da tanıdığım çok fazla arkadaşım olduğu için sınıflarına girip çıkmamda sorun olmayacak.

Daha hakkımızda hayırlısı. 🙂

Merhaba hocam, öncelikle güzel temenniniz için teşekkür ederim. 😊 Sena, yan sınıftan eşit ağırlık sınıfına geçmeyi planlıyordu. Bugün okula gelmediğinden henüz konuşamadım.

Dediğiniz gibi kendimi kaptırmamam gerek zira üzülebilirim sonrasında. Aynı şekilde derslerimi de etkileyebilir.

Biraz Sena'dan bahsedeyim. Kız arkadaşlarıyla çok takılıyor. Boş bulduğum her anında konuşmayı denedim. Genel olarak da sosyal bir insan. EA'da tanıdığım çok fazla arkadaşım olduğu için sınıflarına girip çıkmamda sorun olmayacak.

Daha hakkımızda hayırlısı. 🙂
Hayırlısı dediğim gibi, sanırsam Lise'desiniz. En eğlenceli aşk olayları bence bu devirde oluyor zaten.

Hayırlısı dediğim gibi, sanırsam Lise'desiniz. En eğlenceli aşk olayları bence bu devirde oluyor zaten.
Evet hocam. İkimiz de 11. sınıfız. Lisede aşk olayları kalıcı olmaz genelde, ileride gülümseten tatlı, minik anı olarak raflarda yerini alırlar. 😃
Yine de deneyeyim dedim. 🙂

Çirkinim.
İçkim yok, sigaram yok, yalan söyleyen biri değilim, bad boy değilim, yakışıklı değilim, boyum uzun ama keko değilim, sapıkta değilim, abazada. Tek hobim oyun oynamak ve elektronik şeylerle uğraşmak. Tipsizim diye hiçbir kız konuşmuyor benimle.
Tek farkımız, ben abazayım.

@petris , @KRALCAN maalesef sonu husran bitti. Kızla ara sıra sohbet ediyorduk. Genelde yanında 5-6 kız arkadaşı oldugu için çok az fırsat bulabildim.

Şimdi sonunun neden husratla sonuclandıgını belirteyim. Kızın başka bir kisiye ilgi duydugunu tahmin ediyordum. Cunku ara sıra konusmalarına kulak misafiri oluyordum.

Dun ise konferansta o ve arkadaşları arkamıza oturdu. Yanındaki arkadaşları surekli "Yanına otur." diyorlardı. "Ne kadar tatlı degil mi?" falan dedi konferanstan cıkarken. Sok olmadım ancak icim bir burkulmadı degil.

Bugun de sabah onların sınıfına ugradıgımda servisteki bir kızın onun sevdiğine sarıldıgını soyluyordu ve sinirli bir ruh haline sahipti.

Onumuzdeki maclara bakacağız. 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı