Neden sevgiliniz yok?

@petris , @KRALCAN maalesef sonu husran bitti. Kızla ara sıra sohbet ediyorduk. Genelde yanında 5-6 kız arkadaşı oldugu için çok az fırsat bulabildim.

Şimdi sonunun neden husratla sonuclandıgını belirteyim. Kızın başka bir kisiye ilgi duydugunu tahmin ediyordum. Cunku ara sıra konusmalarına kulak misafiri oluyordum.

Dun ise konferansta o ve arkadaşları arkamıza oturdu. Yanındaki arkadaşları surekli "Yanına otur." diyorlardı. "Ne kadar tatlı degil mi?" falan dedi konferanstan cıkarken. Sok olmadım ancak icim bir burkulmadı degil.

Bugun de sabah onların sınıfına ugradıgımda servisteki bir kızın onun sevdiğine sarıldıgını soyluyordu ve sinirli bir ruh haline sahipti.

Onumuzdeki maclara bakacağız. 🙂
Takma kafana, bende de 2 sefer böyle oldu ben çabuk unutuyorum sen de inşallah çabucak unutursun bu olayı.

Tüm kızlar Brad Pitt arıyor. Ama bulamayacaklar. Ve bulamadıklarında sana dönecekler. O zaman senin de yüzün gülecek.
Her haltı yemiş patlak çatlak kızı bu bekar, tertemiz çocuğa mı layık görüyorsun ? Hiç gerek yok bence dostum.
Sevgili bulmak için çabalamayın o zaman sevgiliniz olur. Çabalarsanız dışarıdan aç köpek gibi görünürsünüz.
Çabalamadım, 22 yıldır Elizabeth. Tipim normal olmasına rağmen sevilmedim hiç, artık normal olmakta 5 para etmiyor ego tavanı deldi geçti.
Çirkin, fakir ve kısa boylu olunca ne oluyor? Ekstra özellikler mi kazanıyorsun magnet mi oluyorsun? Uzun, zengin, yakışıklı olsan ne değişecek. Önemli olan ortamlara atılmak. Kızlarla takılan birinin takıl peşine oradan oraya atlıyorsun zaten. Hele gene üniversitede daha kolay.

Off yine aynı fabrikasyon sözler. Fiziksel özelliklerin iyi olduğu zaman her halukarda kız bulursun, 30 iq olsan bile seni beğenen bir talibin çıkar. Aksi taktirde cebin dolu olacak, para yedireceksin. Tipsizsen özgüvenin olsa bile dalga konusu olursun, hoşlandığın kız arkadaş ortamında seninle dalga geçer, tipe bak özgüvene bak der.

Son düzenleme:
Off yine aynı fabrikasyon sözler. Fiziksel özelliklerin iyi olduğu zaman her halukarda kız bulursun, 30 iq olsan bile seni beğenen bir talibin çıkar. Aksi taktirde cebin dolu olacak, para yedireceksin. Tipsizsen özgüvenin olsa bile dalga konusu olursun, hoşlandığın kız arkadaş ortamında seninle dalga geçer, tipe bak özgüvene bak der.
Aynen kankii. Her yerde kızlar kekolara bakıyo neden bize bakmıyo dersiniz ama. Onlar yakışıklı mı, parası mı var. Sadece yırtıklar bu yüzden senin sadece baktığın kızlarla geziyorlar. Sen param yok yakışıklı değilim diye zırlarsan daha çok beklersin kusura bakma hiç.

Genelde sevgili türü şeylere "gereksiz" veya "saçma" diyenlerin hiçbirinin ya sevgilisi olmamıştır ya da yanlış kişiyle olmuşlardır. Bu yüzden böyle düşünmeleri bana tamamen saçma geliyor. Sevgilinin olması bence muazzam bir his, bunu insanların istememeleri çok ilginç.

3 yıllık sevgilim var. 4.yıla doğru gidiyoruz pek muazzam bir his hissedemiyorum. Ne yapmam lazım muazzam şeyler hissetmek için.

3 yıllık sevgilim var. 4.yıla doğru gidiyoruz pek muazzam bir his hissedemiyorum. Ne yapmam lazım muazzam şeyler hissetmek için.
Hocam bunu size kimse söyleyemez bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı