Neden Sosyal artık aktif değil?

@389072 "aynı şeyi tekrar tekrar yapmak ve farklı sonuçlar beklemek deliliktir."

123 ceza yemişsin mesela, biraz daha dikkatli olmaya çalış. Ayrıca teknik destek, oyun performansı, oyun teknik destek vb. Konularda gereksiz mesaj yeme oranın %5 filan.
 
Yav arkadaş, ben yalan söyledi demiyorum. Foruma n'oluyor bugün?
Foruma bir şey olduğu yok. Ne demek istediniz güzelce açıklarsanız ortada sorun kalmayacak. Ben arkadaşın 1-2 yıl önce forumu kullanmadığını söylemek istediğinizi anladım, demek ki yanlış anlamışım. Peki siz ne demek istediniz?
 
Herkese selam öncelikle,
Gördüğüm şu ki 1-1.5 yıl önceki aktifliği yarısı bile yok. Bir konu açıyorum cevap veren yok. Konuşulan konu yok. Bu şekilde olmasının belli bir sebebi var mı?
Evet eskiden bir konu açıldığında 10 farklı insandan mesaj gelirdi şuanda sadece 2-3 kişi yanıt veriyor.
 
Eki Görüntüle 1318833
Çoğu yanlış. Hele en üstteki ne olduğunu bile anlamadım Bu yüzden aktifliğim düşüyor.
Hocam bence sorunu forumda aramak yerine "acaba ben mi birşeyi yanlış yapıyorum" diye düşünmekte fayda var. Örneğin benim sadece 7 tane uyarım var.
 

2015 yılı öncesine kadar bir sürü forum vardı ve her biri çok aktifti. Ne olduysa o yıldan sonra oldu. Bir tek Technopat ayakta. Bunun da sebebi belli, teknoloji forumu. Yine de aktiflik açısından pek iç açıcı değil. Yaş ortalaması düşük olduğundan forumun yarısından fazlası okula gidiyor. Yaşı büyük olanlar haliyle çalışıyor. Bir kısmı da forum ile alakalı bazı şeylerden bıkmış ve ayrılmış gibi geliyor bana. Veyahut nadiren giriyorlar.
 



Aldığım ilk ceza. Buraya girip kuralları okumadan yazan biri olduğunu sanmıyorum.



bence gereksiz bir ceza.



Uygunsuz bir şey yoktu.



Virüs linki istediğimde konu onaylanmamıştı. Ancak burada vermek istediğimde Sosyal'e atın diyor



Aynı konu ama 2 tane soru sormam gerekli. (teknik soru.)



Müsait olmadğımı ve sonra atacağımı söylemiştim.



Ceza itirazı için yazmıştım ceza almıştım



Aynısı.



5 tane ardı ardına. Neden aldığımı hatırlamıyorum.



İnsanlık.



Sağ tık>-çevir.



Mesaj aradan kaçmıştı. Bende yazmıştım.



Neden yediğim hakkında bence moderatör hocamızın da bir fikri yok.


YouTube keşfedildi maalesef.
@Salih Gürbüz @Silinen üye
 

Dosya Ekleri

  • 1646063696111.png
    134,6 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
Ego dolu insanlar, soğuttular.
 
Forumu bırakan çok kişi oldu.
Diğer bir sebebi ise haksız banlar.
Ayrıca birçok kişi okula gidiyor ki ben de buna dahilim zaten lise zor okuldan sonra kendimize çok vakit kalmıyor. Dikkat ederseniz sabah öğle vakitleri aktiflik çok düşük olur akşama doğru işinden okulundan gelen insanlar da foruma girdiği için artar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…