Foruma bir şey olduğu yok. Ne demek istediniz güzelce açıklarsanız ortada sorun kalmayacak. Ben arkadaşın 1-2 yıl önce forumu kullanmadığını söylemek istediğinizi anladım, demek ki yanlış anlamışım. Peki siz ne demek istediniz?Yav arkadaş, ben yalan söyledi demiyorum. Foruma n'oluyor bugün?
Evet eskiden bir konu açıldığında 10 farklı insandan mesaj gelirdi şuanda sadece 2-3 kişi yanıt veriyor.Herkese selam öncelikle,
Gördüğüm şu ki 1-1.5 yıl önceki aktifliği yarısı bile yok. Bir konu açıyorum cevap veren yok. Konuşulan konu yok. Bu şekilde olmasının belli bir sebebi var mı?
Hocam bence sorunu forumda aramak yerine "acaba ben mi birşeyi yanlış yapıyorum" diye düşünmekte fayda var. Örneğin benim sadece 7 tane uyarım var.Eki Görüntüle 1318833
Çoğu yanlış. Hele en üstteki ne olduğunu bile anlamadımBu yüzden aktifliğim düşüyor.
Çoğu bilgili insan bıraktı, en basit örneği @Mansion çok yakın zamanda bıraktı.
Bunun yanında okul, iş gibi hayatın bazı gerçekleri de yeniden aktifleşti. Evde kalan pek fazla insan kalmadı, bu da bir etken.
Foruma bir şey olduğu yok. Ne demek istediniz güzelce açıklarsanız ortada sorun kalmayacak. Ben arkadaşın 1-2 yıl önce forumu kullanmadığını söylemek istediğinizi anladım, demek ki yanlış anlamışım. Peki siz ne demek istediniz?
2015 yılı öncesine kadar bir sürü forum vardı ve her biri çok aktifti. Ne olduysa o yıldan sonra oldu. Bir tek Technopat ayakta. Bunun da sebebi belli, teknoloji forumu. Yine de aktiflik açısından pek iç açıcı değil. Yaş ortalaması düşük olduğundan forumun yarısından fazlası okula gidiyor. Yaşı büyük olanlar haliyle çalışıyor. Bir kısmı da forum ile alakalı bazı şeylerden bıkmış ve ayrılmış gibi geliyor bana. Veyahut nadiren giriyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.