Neden Technopat vb. sitelerde kadınlar yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın arabayı sürüyordu, bebekle kadına çarpıyordu ucunda. Varsa aşırı nadir bir şey. Trafiğe aşırı fazla odaklandıkları için veya havalı davranmak için içine ediyorlar. Kusura bakmasın, normal bir kadının araba sürmesi için iyice eğitilmesi lazım ve çok sıkı olmaması lazım. Ayrıca çok iyi süren kadın gösterin bakalım :) Ya yarışçı olan atarsın veya başka bir şey.
Ya hocam laf dalaşına girmeyeyim diyorum ama illaki... En temizinden örnek vereceğim benim annem 38 yıldır deli gibi araba kullanır. Etrafta iyi şöförüm diyen erkeklerin çıkamayacağı yokuşlara çıkmış, park edemeyeceği yerlere park etmiştir. Böyle insanlar var. Bu iş refah düzeyine ve medeniyete bakar. Şimdi benim dedem anneme genç yaşında altına araba vermeseydi bu kadar arabaya alışkan olamayacaktı büyük ihtimal.

Foruma üye olup "ben kadınım!" diyerek cümle aleme cinsiyetlerini duyuracak halleri yok, değil mi?

Cinsiyetini belirtmemeyi ve isim değil de rumuz kullanmayı tercih eden üyelerin genel olarak erkek kabul edilmesiyle ortaya çıkan dayanaksız bir varsayım.
Bu yorum her şeyi açıklıyor bence.

Kendi kendini rezil ediyorsun. Köy diyorsun orası bomboş arazi ve yol zaten hiç bu kadar gülmemiştim teşekkürler. Ben şehir içi trafik kast ediyorum.
Hocam bu arada hiç araba kullandınız mı bilmiyorum ama köy yolları daha zordur genel olarak. Şehir içi trafikte yapılı olan yollarda, hazır bulunan trafiği takip ediyorsunuz.

Benim de canim cekiyor boyle sagimda solumda olsalar. Kotu mu olur? En az uc cocuk degil de en az 3 Kiz projesine gecilmeli. Acilen.

Ya hocam laf dalaşına girmeyeyim diyorum ama illaki... En temizinden örnek vereceğim benim annem 38 yıldır deli gibi araba kullanır. Etrafta iyi şöförüm diyen erkeklerin çıkamayacağı yokuşlara çıkmış, park edemeyeceği yerlere park etmiştir. Böyle insanlar var. Bu iş refah düzeyine ve medeniyete bakar. Şimdi benim dedem anneme genç yaşında altına araba vermeseydi bu kadar arabaya alışkan olamayacaktı büyük ihtimal.
İlla güzel süren var ama aşırı nadir denilebilir. Ayrıca çıkamayacağı yokuşlar demişsiniz risk orada zaten arabayı neden riske atayım?

Hocam bu arada hiç araba kullandınız mı bilmiyorum ama köy yolları daha zordur genel olarak. Şehir içi trafikte yapılı olan yollarda, hazır bulunan trafiği takip ediyorsunuz.
Köyde trafik çok az daha rahat sürülür zaten. Trafikte yanlış hareket yaptığın zaman herkes sana dik dik bakar eğer kadınsan daha çok bakarlar ben farkediyorum trafikte iken. Önüme kadın sürücü çıktı az kalsın kaza yapıyorduk kırmızı ışıkta geçiyor bir de.

Genellemeler ve istisnalara göre yorum yapılmamalı bence. İyi araba süren bayanlarda olabilir, kötü sürenlerde. Ama benim kendi gördüğüm, gözlemlediğim kadarıyla çoğunluğu güzel kullanamıyor.

İlla güzel süren var ama aşırı nadir denilebilir. Ayrıca çıkamayacağı yokuşlar demişsiniz risk orada zaten arabayı neden riske atayım?
Arabayı riske atmak değil canım kardeşim. Yetenek meselesi. Nasıl çıkacağını bilmezsen yokuşun ortasında kalırsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00