Neden Technopat?

Makaleler
1
Sizce neden Technopat? Benim bu soruyu düşünmek için çok zamanım oldu :D 30 günlük bir ceza aldım. Daha sonra başka forumlara gittiğimde fark ettim ki Technopat bir farklı forum. Diğer forumlarda Online yok, bilgisizlik hakim, yazım hatalarından adamın sorusunu anlayamıyorsun. Bu yazım kuralı konusuna birçoğunuz karşısınızdır neden bu kadar kaba diye. Ama gerçekten gerekiyormuş :D Sizce neden Technopat? Yorumlarınızı bekliyorum...

1596401626387.png

Sarıyor...

DA Forum'da biraz vakit geçirdim. İyi ki de geçirmişim aslında, önceden çok abartıyormuşum.

Ama hala daha Sosyal'in üstüne tanımam. Mesela DA Forum'un ana sayfasında şu anda "KORONA OLABİLİRİM!" ve "BAYRAMDA KAÇ PARA TOPLADINIZ :d" gibi saçma konular var. Yazım kurallarına hiç dikkat etmiyorlar ve bu da yazıları okumayı oldukça güçleştiriyor.

Ben de nasıl geldiğimi bilmiyorum. En başta Xeon diye konu açtım yardım edenler oldu. Sonra vazgeçtim. Ondan sonra baktım ki buradaki insanlar kaliteli insanlar diye buraya kaydoldum buradayım. En başta çekingendim mesaj bile yazmıyordum. Bu yılın nisan ayında sadece 100 beğenim vardı şimdi 3 ayda 1000 beğeni kazandım.

DA Forum'da biraz vakit geçirdim. İyi ki de geçirmişim aslında, önceden çok abartıyormuşum.

Ama hala daha Sosyal'in üstüne tanımam. Mesela DA Forum'un ana sayfasında şu anda "KORONA OLABİLİRİM!" ve "BAYRAMDA KAÇ PARA TOPLADINIZ :d" gibi saçma konular var. Yazım kurallarına hiç dikkat etmiyorlar ve bu da yazıları okumayı oldukça güçleştiriyor.

Ben en son 1 damacana diktim diye bir konu görmüştüm :D

Arayüzü ve yapılan kişiselleştirmeler çok hoşuma gidiyor. Mesela Donanım Haber Forum'un o turuncu tonlarından yazılara odaklanamıyorum.

İnsanlar birbirine saygılı ve olmak zorunda. Buradaki katı kuralların sanırım çoğunu destekliyorum.

İnsanlar istisnalar hariç bilgili. Yeni üyeler en doğru bilgiyi alabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı