Neden TurboX alınmaz?

Ben alalı 2 sene oldu daha içini açıp temizlemedim üşengeçlik oldu ama hala canavar gibi çalışıyor kasma yok tabi ilerde bilemeyiz turbox bilgisayar 3. Yılını dolduruyor

Ben 2 yıl önce aldım özel toplattim i5 8600k işlemci taktırdım afox 8 GB ekran kartı var güç kaynağı platoon 800w simdige kadar açmadığı program calistirmadigi oyun yok 1 TB turbox SSD var bilgisayar 3.yilina giriyor ve 7000 TL ye topladım bilgisayarı ozamana göre süper fiyatlı

Herkes dedi bu sistemle evi havaya uçurursun dedi ama hiç öyle olmadı
Şu ana kadar bir şey olmaması tamamen sizin şansınıza. Çünkü Turbox firmasının bilgisayar toplarken kullandığı parçalar gerçekten çok kalitesiz modüllerle üretildikleri için risk oluşturma durumları var. Örneğin güç kaynağınızın sertifikası yoktur muhtemelen veya sadece sertifika var gibi çakmışlardır üzerine yazıyı. Gerçekten 800W güç vermediği için de gereksiz masraftan ibaret. Size 500W güç kaynağı verseler kaldırmayacağı için 800W vermişler. Normalde en fazla 500-550W civarında veriyordur o. Afox ekran kartlarının soğutma performansı pek iyi değil. Piyasada da tercih sıralarında aşağılara kadar düşüyor. Ayrıca Turbox SSD'lerin modülleri gerçekten çok kötü. Bir gün elinizde kalma ihtimali var. Bu da muhtemelen veri kaybı anlamına geliyor. Umuyorum bilgisayarınız zarar görmez. En kısa zamanda güncelleme yapmanızı tavsiye ederim.

Neden alınmaz çok fazla kötü şeyler diyorsunuz. Neden Turbox alınmaz? Parçaları çok mu kalitesizdir?

GT 710 sisteme 10 bin lira verip pişman olmak istemiyorsan asla ama asla Turbox gibi saçma sapan sistemlere para verme. Ya kendin topla ya da hazır sistem al güvenilir yerlerden. Gidip aslında bu Turbox'u kazıklama yüzünden dava etmek lazım ama neyse.

Şu ana kadar bir şey olmaması tamamen sizin şansınıza. Çünkü Turbox firmasının bilgisayar toplarken kullandığı parçalar gerçekten çok kalitesiz modüllerle üretildikleri için risk oluşturma durumları var. Örneğin güç kaynağınızın sertifikası yoktur muhtemelen veya sadece sertifika var gibi çakmışlardır üzerine yazıyı. Gerçekten 800W güç vermediği için de gereksiz masraftan ibaret. Size 500W güç kaynağı verseler kaldırmayacağı için 800W vermişler. Normalde en fazla 500-550W civarında veriyordur o. Afox ekran kartlarının soğutma performansı pek iyi değil. Piyasada da tercih sıralarında aşağılara kadar düşüyor. Ayrıca Turbox SSD'lerin modülleri gerçekten çok kötü. Bir gün elinizde kalma ihtimali var. Bu da muhtemelen veri kaybı anlamına geliyor. Umuyorum bilgisayarınız zarar görmez. En kısa zamanda güncelleme yapmanızı tavsiye ederim.
Evet haklısın ama zamanında bunları bilmiyorduk topladık geçtik ama şimdilik memnunum bu devirde orta seviye bilgisayar toplamak benim için imkansız gibi birşey sitemim gittiği yere kadar gitsin çok teşekkürler yorum için

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı