Neden VAC ve Overwatch ban yedim?

turanthemachine

Femtopat
Yer
Ukrayna
Daha fazla  
CS:GO'yu uzun suredir oynuyorum belki 5+ sene ondan önce de 1.6 oynamıslıgım var. Tek oynadıgımdan rankım dusuk Nova'da geziyorum bundan 2 gün önce Overwatch'dan ban yedim şimdi de VAC ban yedim hemen 1 gün sonrasında. İnanılmaz olan şey ise ben CS:GO'yu 3 hafta oynamadım bilgisayar değiştirdim ve ondan sonra 0 cillop gibi PC'de azıcık iyi oynadık diye ilk overwatch ban yedim sonra yanlış karar diye ticket açtım zaten sonrasında da VAC attılar. Hesabıma biri giremez telefon koruması var saatim 1800+.

Skin changer veya ücretsiz/ücretli herhangi hileyi oyuna enjekte etmeniz doğrultusunda VAC sistemi ne kadar leş bir sistem olsa da fark edip 1 gün, 1hafta veya 1 ay içersin de gerekeni ardına koyar.

Bende de aynısı oldu skin changer kullanıyordum 5 aydır oyuna girmiyordum 5 ay sonrasında senin gibi ban yedim hak ettim neyse ki 5 yıl önceydi.

dediğim gibi hile açmadım belki hesabı ilk açtığımda yapmışımdır ilk bilgisayarımda aradan 5 yıl geçmiş sizce ihtimali varmi? bu arada ilk olarak overwatch banı yedim

Hocam, bunlardan kaynaklı olabilir:
1.Trojan ya da virüs
2.Trainer yüklemişsindir Anti-Virüs programı onu virüs algılayıp banlamış olabilir.
3.Ya da başka bir oyunda hilenin dibine vurmuşsundur.

Eskiden bu tür durumlarda kesin olarak hile kullanılmış diyebiliyorduk. Yeni sistemde bu tür yasaklamaların da hatalı olabileceğine şahit oldum. Yani hatalı olma ihtimali bulunuyor.
Hata olsaydı Steam Destek ekibi Overwatch'ı kaldırırdı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı