Neden Windows 8.1 Kurban oluyor, Windows 9 için...

Windows 9 için erken mi ?


  • Oy verenlerin toplamı
    120
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Windows 9 Çıktığı an ondayım. :D Tabii umarım programlarda uyumsuzluk sorunu olmaz. Başlangıcıda başlatıda kullanmıyorum. :D Lisanslı 8.1 kullananlara ücretsiz vermezlerse kötü olur ama. Hangi konudaydı hatırlamıyorum ama ben "İsterse 1 dolar olsun yine alamam, kredi kartım yok ailemde almama izin vermiyor" demiştim, oda "bahane değil İninal var" demişti. :D Galiba mesajımı dikkatli okumamış, "ailem izin vermiyor" demiştim. :)
 
Çok erken ya daha 8'e yeni yeni geçiyor insanlar 9 çıktı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Windows 8.1'i çok ama çok sevmiştim ama maalesef benim wifi sürücümde sorun çıkıyor sürekli (Sınırlı Bağlantı Hatası) o yüzden galiba Windows 7'ye geçicem...
 
Windows 9' yapımının başında yeni ceo satya nadella var. Kullanıcı desteğini arkasına aldığı için başarılı olacağına inanıyorum. Anketler yapıyor eski ceo stevv ballmer ise kafasına göre hareket ettiği için, kullanıcı onayını almadan birşeylerin peşinde koştuğu için işinden oldu ve haklı olarak şunu söylim emin olun bende windows 8'i çok sevdim ama anlatmak isteyip'de söyliyemediğim bazı hatalar mevcuttu.
 
Bence erken. 2015'in sonlarına doğru olmalıydı. Ama gördüğümüz ve duyduğumuz kadarıyla 1-2 aya piyasaya çıkması bekleniyor. Şuan için Windows 8.1 ile mutluyum. Hemen olmasa da RTM sürümü çıktığında ve kullanıcı yorumlarını da takip ederek geçiş yapabilirim. Benim içinde her zaman güncellik ön plandadır. Windows 9'un kararlı sürümü çıktığında benim için artık Windows 8.1 bitmiş demektir ve ilk fırsatta Windows 9'a geçişimi yaparım :bıyık:
 
Windows 8 ve 8.1 pek sevilmedi. 9'u hemen çıkarmakla iyi bir karar aldı bence Microsoft.

Bir de PC için şu modern arayüz saçmalığını kaldırsalar veya isteğe bağlı hale getirseler ne iyi olur.
 
2013 eylülde ps3 ve xbox 360'a çıkan GTA V bile pc'ye taa 27 ocakta çıkacakmış.
Windows 9 için aceleye gerek yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı