Neden Xbox Series X bu kadar övülüyor?

Oyunlardaki performansı PS5'ten daha kötü.
Ona bakarsan Xbox One X, PS4 Pro'dan daha güçlü idi. Biz dedik mi Bırakın PS4'ü?
Arayüz çözünürlüğü ve renk doğruluğu daha düşük.
Bu insandan insana değişir. Seven de olur sevmeyen de.
Önceki nesle göre pek yenilik sunmayan
Eski nesil konusuna hiç girme istersen. Geri uyumluluğu bile PS5'i unutturuyor. Onu geçtim Series S PS2 oyunlarını ve diğer o nesilin oyunlarını bile çalıştırıyor. Güldürme 🤣.
Bir de PS5 alacaklara her ay 600 TL vermek istiyorsanız alabilirsiniz diyorsunuz ama Xbox'ın sahip olduğu firmaların oyunları ilginizi çekmiyorsa iki tarafta da aynı parayı ödeyeceksiniz.
Bu yine kişiden kişiye değişir. Ben şahsen Sony exclusive oyunlarını sevmiyorum. Sevsem bile gidip o kadar parayı verecek ekonomik durumum yok.
Bir de PS5'e de Xbox Game Pass benzeri bir sistemin geleceği konuşuluyor neden bundan bahsedilmiyor?
Gelmedi ama.
Geriye uyumluluk ile eski nesil oyunları ve Xbox'ın firmalarından çıkan yeni oyunları Xbox Game Pass ile oynamayacaksanız bu konsolun ne anlamı var?
Bak geri uyumluluk konusuna hiç girmeyelim. PS5 geri uyumluluk konusunda 0/10.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aynı videoda mesela son sürüm ve performans modunda Xbox Series X'in çözünürlüğü PlayStation 5'ten daha fazla düşüyor.

Ona bakarsan Xbox One X, PS4 Pro'dan daha güçlü idi. Biz dedik mi bırakın PS4'ü?
Bu insandan insana değişir. Seven de olur sevmeyen de.
Eski nesil konusuna hiç girme istersen. Geri uyumluluğu bile PS5'i unutturuyor. Onu geçtim Series S PS2 oyunlarını ve diğer o neslin oyunlarını bile çalıştırıyor. Güldürme 🤣.
Bu yine kişiden kişiye değişir. Ben şahsen Sony exclusive oyunlarını sevmiyorum. Sevsem bile gidip o kadar parayı verecek ekonomik durumum yok.
Gelmedi ama.
Bak geri uyumluluk konusuna hiç girmeyelim. PS5 geri uyumluluk konusunda 0/10.
Arayüz detayı önemli değil de belirtmek istedim yinede.

Geriye uyumluluk konusunda tartışmıyorum zaten. Xbox o konuda önde. Geride olduğunu söylemedim ki. Sadece geriye uyumluluk ile PS5'i siz unutuyorsunuz. Xbox'ta DualSense gibi konuşulan bir yenilik var mı?

Gelmedi ama demişsiniz de resmi açıklama var mı var.

Son cümlede geriye uyumluluğu gömmedim. PlayStation 5'in geriye uyumluluğu Xbox'tan fersah fersah geride ama 0/10 da değil ya.

Cümlelerinize bakıyorum da laf atmaya yer aramışsınız gibi. Özellikle geriye uyumluluk konusunda övüyorum ama siz gömüyorum gibi anlamışsınız.

Cümlelerinize bakıyorum da laf atmaya yer aramışsınız gibi.
Şurada iki şey tartışıp, muhabbet ediyoruz. Ayıp ediyorsun ☹️.
Xbox'ta DualSense gibi konuşulan bir yenilik var mı?
Bak bu kişiden kişiye değişen konular. Kolun titreşmesi benim için önemli değil ama hakkını yemiyeyim güzel. İster miydim Xbox'da olmasını? Evet. Özellikle bastırmana göre ateş hızının değişme olayı çok hoşuma gitti. Ama şimdi iki titreşmedi, hassasiyete göre ateş edilmiyor diye gidip PS5 almam. Bana ne sundukları önemli. O para ile sadece PS5 veya PS4'ün yarısını almak varken gidersin Series X alırsın. Neden mi? Aldığın zaman sana hem "Series X, One X, 360 ve Xbox'u" sunuyor. Ben gidip bir oyuna 200,300,400,500 vermem, belki sende vermezsin onu bilemem. GamePass ile çok sayıda oyuna sahip oluyorsun. Üstelik yakında konsol kiralama sistemi geliyormuş öyle duydum. Oğuz sasi açıklamıştı. Sana tavsiyem istersen Oğuz SASİ'nin Xbox videolarına bak çok güzel açıklamış. Benim ilk konsolum PS2' idi. Ben hayatımda bir kere bile Xbox kullanmamış iken Xbox hayranı oldum ve gidip 360 aldım. Oldukça memnun kaldım. Herkesin zevki farklıdır. Sen çayı 2 şekerli içersin diğeri şekersiz içer gibi birşey. Ha rahatsız oluyorsundur övülmesinden. Bende iPhone övülmesinden rahatsız oluyorum ama karşı çıkmıyorum. Nasıl şuan Xbox övüyorsam. Neyse iyi günler 🤜.

Arayüz detayı önemli değil de belirtmek istedim yinede.

Geriye uyumluluk konusunda tartışmıyorum zaten. Xbox o konuda önde. Geride olduğunu söylemedim ki. Sadece geriye uyumluluk ile PS5'i siz unutuyorsunuz. Xbox'ta DualSense gibi konuşulan bir yenilik var mı?

Gelmedi ama demişsiniz de resmi açıklama var mı var.

Son cümlede geriye uyumluluğu gömmedim. PlayStation 5'in geriye uyumluluğu Xbox'tan fersah fersah geride ama 0/10 da değil ya.

Cümlelerinize bakıyorum da laf atmaya yer aramışsınız gibi. Özellikle geriye uyumluluk konusunda övüyorum ama siz gömüyorum gibi anlamışsınız.
Sony'nin DualSense hamlesinden sonra Microsoft'un yerinde durmasını beklemiyorsunuzdur umarım.
Kısa süre içerisinde olmasa da, önümüzdeki tarihlerde Microsoft, DualSense'e rakip bir kol geliştirecektir mutlaka.

Ayrıca DualSense'i birkaç defa denedim, fakat hep Xbox kullandığımdan mıdır bilmiyorum, Xbox kolu daha ergonomik geliyor bana. Bakın altını çiziyorum sadece benim için böyle bu durum. Tamamen tercih meselesi. Elim gayet de büyük ama bana daha ufak daha ergonomik geliyor, daha rahat alışabiliyorum.
Ha bir de PC ile tam uyumluluğu cabası.

Kısaca her iki konsol da tercih meselesi ve fiyatlarının hakkını sonuna kadar veren cihazlar (€-$ bazından).

Şurada iki şey tartışıp, muhabbet ediyoruz. Ayıp ediyorsun ☹️.
Bak bu kişiden kişiye değişen konular. Kolun titreşmesi benim için önemli değil ama hakkını yemeyeyim güzel. İster miydim Xbox'da olmasını? Evet. Özellikle bastırmana göre ateş hızının değişme olayı çok hoşuma gitti. Ama şimdi iki titreşmedi, hassasiyete göre ateş edilmiyor diye gidip PS5 almam. Bana ne sundukları önemli. O para ile sadece PS5 veya PS4'ün yarısını almak varken gidersin Series X alırsın. Neden mi? Aldığın zaman sana hem "Series X, One X, 360 ve Xbox'u" sunuyor. Ben gidip bir oyuna 200,300,400,500 vermem, belki sende vermezsin onu bilemem. Game Pass ile çok sayıda oyuna sahip oluyorsun. Üstelik yakında konsol kiralama sistemi geliyormuş öyle duydum. Oğuz Sasi açıklamıştı. Sana tavsiyem istersen Oğuz Sasi'nin Xbox videolarına bak çok güzel açıklamış. Benim ilk konsolum PS2' idi. Ben hayatımda bir kere bile Xbox kullanmamış iken Xbox hayranı oldum ve gidip 360 aldım. Oldukça memnun kaldım. Herkesin zevki farklıdır. Sen çayı 2 şekerli içersin diğeri şekersiz içer gibi bir şey. Ha rahatsız oluyorsundur övülmesinden. Bende iPhone övülmesinden rahatsız oluyorum ama karşı çıkmıyorum. Nasıl şuan Xbox övüyorsam. Neyse iyi günler 🤜.
Tartışıp muhabbet edelim tabii ki ama ilk yazınızda amaç farklı gibi duruyordu. Kol derken örnek verdim. PlayStation'da DualSense konuşulduğu kadar Xbox'ta da bu kadar konuşulan bir şey var mı?

Ben sadece ayda 600 TL verebilecekseniz PlayStation alın diyenlere kızdım. Xbox Game Studios oyunları haricinde iki tarafta da aynı para verilecek.

Ah ekonomi ah.
Sony'nin DualSense hamlesinden sonra Microsoft'un yerinde durmasını beklemiyorsunuzdur umarım.
Kısa süre içerisinde olmasa da, önümüzdeki tarihlerde Microsoft, DualSense'e rakip bir kol geliştirecektir mutlaka.

Ayrıca DualSense'i birkaç defa denedim, fakat hep Xbox kullandığımdan mıdır bilmiyorum, Xbox kolu daha ergonomik geliyor bana. Bakın altını çiziyorum sadece benim için böyle bu durum. Tamamen tercih meselesi. Elim gayet de büyük ama bana daha ufak daha ergonomik geliyor, daha rahat alışabiliyorum.
Ha bir de PC ile tam uyumluluğu cabası.

Kısaca her iki konsol da tercih meselesi ve fiyatlarının hakkını sonuna kadar veren cihazlar (€-$ bazından).
Xbox kontrolcüsünün kalitesi sayesinde belki de DualSense konuşuyoruz. Her ne kadar bana farklı gelse de Xbox kontrolcüsü de harikadır.

Tartışıp muhabbet edelim tabii ki ama ilk yazınızda amaç farklı gibi duruyordu. Kol derken örnek verdim. PlayStation'da DualSense konuşulduğu kadar Xbox'ta da bu kadar konuşulan bir şey var mı?
Var aslında. Onlarıda biliyorsun 🤣. Fiziksel şeyler değil. GamePass ve geri uyumluluk. Özellikle geçenlerde 2000 zamanının konsolunun oyunlarını oynatmasının ortaya çıkması. Neyse diyeceklerim bu kadar 🤨.

Var aslında. Onları da biliyorsun 🤣. Fiziksel şeyler değil. Game Pass ve geri uyumluluk. Özellikle geçenlerde 2000 zamanının konsolunun oyunlarını oynatmasının ortaya çıkması. Neyse diyeceklerim bu kadar 🤨.
Bu özellikler de güzel ama mesela bir ara anket görmüştüm. Yabancı bir anketti. Geriye uyumluluk ile oyun oynayacaklar bayağı azdı mesela. Türkiye'de konuşuluyor ama kalan yerlerde bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı