Neden yalnızım?

Erkek ortamı çok güzel. Fakat bazen erkek olduğum için cidden üzülüyorum. Doğum günümü kutlayan bile sadece ailemin olması üzücü oluyor. Çevremde olan insanlar Doğum günlerini kutlayan kişileri paylaştığında üzülüyorum. Neden ben böyle değilim. Erkekler içinde, benim açımdan kimse dış görünüşe bakmaz. Tabi egolu insanlar hariç. Ben mesela bir ortama girdiğim zaman direk merhaba diye tanışırım. Erkek olmak bazen güzeldir , bazen kötüdür böyle düşünebilrisiniz.
Evet hocam erkek ortamı gerçekten çok güzel olabiliyor, çok eğleniyorsunuz. Ama bu ortamı oluşturmadan başkalarını izlediğinizde üzülmek mümkün. Herkesin sınıfında bir kız olur herkes başında toplanır. Dediğiniz gibi benim de doğum günümü ailemden başka kutlayan yok, geçen sınıftaki kızın doğum günüydü, hediye alan bile vardı sevgilisi olmadığı halde. Erkeklerle konuşması da kolay sayılır, dediğiniz gibi dış görünüş pek etki etmez bu konularda merhaba der girersiniz, peki kızla aynı ortama girmek bu kadar kolay mı? Dış görünüşüne bakıp konuşmayı kapatınca insan ağlamadan duramıyor...
 
Çoğumuz yanlızız. Dünyada genel bir olay insanların yanlışması. Benim kekeme tanıdıklarım var pek sorun var gibi değiller.
 
Lütfen agresif bir tavırla yaklaşmayın. Konu anlamsız olsa bile karşıdaki insanla empati kurabilirseniz biraz olsun anlarsınız.
Tavrım normal. Kendinden bahsetmemiş, bir olay anlatmamış. Neye göre diyelim şu sebepten yalnızsın diye? Sorunu tam olarak bilmeden boş tavsiye mi vereyim.
 
Yalnızlık seçilmiş ise bir yükselişin başlangıcı eğer yalnız bırakıldıysan sonun başlangıcı. Ayrıca yalnızlık güzel bir şey oğlum çık git istediğin yere gez dolaş yolda büfe görürsen git kendine dondurma falan bir şey ısmarla tak kulaklığını varsa oturduğun yerde bin vapura özellikle istanbul avrupa yakasında kıyı şeridine yakınsan boğazdan bin vapura üsküdar kadıköy vs. geç anadoluya anadoludaysan geç avrupaya sonra git tekrar vapura bin dön geri. Gir bi alışveriş merkezine kendine kıyafet bak varsa vaktin sinemaya git rastgele bir film izle sonra eve gel duşunu al gelirken atıştırmalık almayı unutma sakın. Yat uzan bir yere altına bez ser o tatlı yorgunluğun üstüne aldıklarını göm ama fazla abartma ağırlık yapar. En sevdiğin diziyi aç saat zaten en erken 11 12 falan olmuştur 1 2 saat dizi izle yat sabah 8 de kalk. Eğer yalnızlık diye bir hüzün kalırsa gel bir de yüzüme tükür tamam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı