Neden Yanlış Bilgilendirme Cezası Aldım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben o konuda skin hilesi kullandığı için arkadaşı hileci ilan edenlere skin hilesinin sadece kullanan tarafından göründüğünü ve hiçbir şekilde başka kullanıcıların bunu göremediğini, envantere eklenmediğini söyledim.

Nesi yanlış bilgi bunların?

Konu ile alakası yokken gelip burada başka konudan bahsetmenin ne gibi bir amacı olabilir? Konu açılır açılmaz aklınıza bu mu geldi?

Avrupa'da elinde bira, çerezlerle bu olayı izleyenler spor görüyor. Hatta gelenek ve milli spor adı altında çocuklarına dahi izletiyorlar. Ben bundan bahsettim o mesajımda. Türkiye ile ilgili hiçbir şey yok, Türkiye nereden çıkıyor?

Senden hayvanseverlerin bunu spor olarak gördüğüne dair kanıt istiyorum eğer gösterirsen uyarıyı kaldıracağım.
Hay hay, hemen.

İngilizce kaynakları karıştırsam eminim ki daha da parlak şeyler çıkardı.

Bu konuda katılıyorum, zira orada zaten Türkiye'de "spor" olarak algılanıyor diye bir şey yazılmamış. Avrupa da insanlar bunu spor olarak görüyor demiş ki uyarı Türkiye de böyle denilmesi üzerine verilmiş olabilir.

Yarı sportif yarı agresif eğlence işi. Fakat tam bir saçmalık. Ve spor diyorlar.
Jira "hayvanseverlerin" buna spor dediğini iddia ediyor. Elbette spor olarak gören bir kitle olabilir ama konu o kitle değil, hayvanseverler.

Gördüğünü iddia ediyorsan kaynak göster, hayvanseverlerin boğa güreşlerini spor olarak gördüğüne dair kaynak gösterir misin?
Boğa güreşleri boş arenalarda yapılmıyor. İzlemeye gidenler spor olarak görüyor.

Konuyu çarpıtıyorsun. Hayvanseverlerin bu olayı spor olarak gördüğünü söyledin.

Ben sana boğa güreşlerini spor olarak gören var mı diye sormuyorum. Bunu spor olarak gören hayvanseveri göster diyorum.

Ayrıca attığın haber linkinde bunun tartışmalı bir gelenek olduğu yazıyor zaten.

Bu kadar insanın mesajına, kanıtlara, kaynaklara rağmen hala kendi bildiğini okumaktan vazgeçmiyorsun ya, sana cidden bir şey demiyorum. Bana bu kadar hırslanacak, öfke kusacak nasıl bir şey yaşadın bunu da anlamış değilim.

Saçma bir cezanın lafında değilim ben. Benim derdim insanlara kafanıza göre uyarı veremeyeceğinizi size göstermekte. Gördüğümüz gibi diğer üyeler de benimle aynı fikirde.
Konuyu çarpıtıyorsun. Hayvanseverlerin bu olayı spor olarak gördüğünü söyledin.
Hangi mesajımda demişim? Neyden bahsediyorsun? Öyle bir şey mi var benim mesajımda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…