Neden Yanlış Bilgilendirme Cezası Aldım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu iyice çığrından çıkmış. Kimisi yanlış bilgilendirme yapmadı, kimisi yaptı diyor. En iyisi yöneticileri etiketleyelim. Uygun kararı versinler.
@Recep Baltaş
@Ali Güngör
@MF

Ayrıca @dogant, üslubunuz bence hiç hoş değil. Herkes istediği tarafı savunabilir.

Özür, hak edene edilir, saygı, saygıyı kazanan gösterilir. Haksızlığa uğrayan benim, bir de ben mi özür dileyeceğim? Haksız olduğum yerlerde oglunluk gösterip özür dilediğimi kendisi de çok iyi bilir zaten.

Kanıtla dedi, kanıtladım, açıkla dedi, açıkladım. Kendisi ise hiçbir kanıtlama yapmadan sadece kendi teorileriyle dediklerimi çarpıttı. Hatali biziz ama.

Ben @Ali Güngör'un konuyu görmesini isterim, bir tek ona güveniyorum zira yönetim kadrosundan :)

Nasıl mesaj kasıldığı bir kez daha bu konuda belli oldu. Ben de yeni bir konu açıp ısrarla haksız olduğum halde kendimi savunup sayfa sayısını ve mesaj sayımı artıracağım. Sosyal medyadan arkadaşlarımı 'çağıracağım ki' beni desteklesinler. 🤣

@Jira Sürekli yaptığın şey konuları çarpıtmak. Her fırsatta sırf kişisel hazımsızlığın nedeniyle tepki vermek için pusuda bekliyorsun.

En basitinden -de, da bağlacı uyarısı için bile tepki gösteriyorsun. Bu forumda günde 100 kişi alıyor o uyarıyı, hangisi tepki gösteriyor?

Anlatmak istediğin şey belli, benim bahsettiğim şekilde olayı anlayanlar olmuş ki rapor geldi ve ben de rapora göre işlem yaptım.

Her uyarıdan sonra şunu demek istedim, bunu demek istedim tartışması yapacaksak bu forumu kimse yönetemez.

Ayrıca senden basit bir şey istedim ama kanıt gösteremedin. Bu anlamsız tartışmanın uzamaması için konuyu kilitliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı