İBEX_0709
Hectopat
Konu sahibi hocam'a katılıyorum, gerçekten bi' yandan oyunlar sarmıyor, bi' yandan ailem durmadan ders çalış diyor, bi' yandan korona var.
İyice bıktım bu durumdan

İyice bıktım bu durumdan
Ben 2001'de doğmak isterdim.Yani gidipte, bana, bize denk geldi bu korona illeti, hayır bi 2008 de felan doğsam bu durumlarla karşılaşmaya bilirdim.
Konu sahibi hocam'a katılıyorum, gerçekten bi' yandan oyunlar sarmıyor, bi' yandan ailem durmadan ders çalış diyor, bi' yandan korona var.
İyice bıktım bu durumdan
Ben 85'deki yurt dışı kafalarına hastayım hocamBen 2001'de doğmak isterdim.
Özel bir güce sahip olmuyorsun denedim bizzat ben gördümBen 2001'de doğmak isterdim.
2005.Kaç doğumlusun hocam?
2004 ben.
17 yaşıma korona ile gireceğim sanırım, Hazirannın 25'ine kadar geçer umarım.
Ölmesem yeter. Bu arada ben doğduktan 3 gün sonra doğmuşsunuz17 yaşıma korona ile gireceğim sanırım, Hazirannın 25'ine kadar geçer umarım.
Hayat diğer ülkelerdeki insanlar için güllük gülistanlık olacak. Sabretmek lazım.Hayat her zaman güllük gülistanlık olmayacak. Sabretmek lazım.
Sizin de böyle bir durumunuz var mı? Artık aynı döngüden sıkıldım, zevk almak için yaptığım şeyler zevk vermiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.