Nedir bu durumumuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz ülkeye ne katkı sağladınız bu yaşta acaba da ülkeyi kötülüyorsunuz.
Eleştiri yapmak suç mu? Ülkenin kötü yanlarını söylemek hakkımız. Milliyetçilik yapmaktan vazgeç ve gözlerini aç. Ülke kötü durumda kabul et. Ekonomi kötü, hayat pahalı, temel gıda alışverişi bile pahalı. Eleştirmeyip ne yapacağız?
 
Ben 3 sene baba evine uğramayıp bir anda pandemiyle baba evine dönünce, kültürel bir şoka girdim. 3 senede öğrendiğim her şeyi unuttum şu 15 ayda. Hiç oynamadığım kadar oyun oynadım. 3 sene alttan dersim yoktu, pandemiden sonra alttan dersim oldu. Anlayamadım hiçbir şeyi. Kısacası hepimizin durumu aşağı yukarı aynı. Başta konu sahibine, sonra tüm Sosyal'e Allah sabır versin.
 
Siz ülkeye ne katkı sağladınız bu yaşta acaba da ülkeyi kötülüyorsunuz.

Nesi iyi ki bir şeye de iyi diyelim? Ayrıca ülkeyi sürekli eleştiriyorsunuz diyenler var. Nasıl gelişecek o zaman bu ülke eleştirisiz?
 
Ne mi durumumuz? Artık sinirim artmaya başladı. Pandemiden dolayı uzaktan eğitim görüp hiçbir şey öğrenmediğimiz taktirde ne kadar öğrendiğimizi ölçecek sınavlar yapılıyor. Lisedeki arkadaşları oyuncak gibi oynuyorlar. Kafa dağıtmak için dışarı çıkamıyoruz, evde oyun oynayalım diyoruz. Giriyoruz oyunumuza oyun 25 FPS de kasarak oynanıyor. Çıkıyoruz sosyal medyaya takılalım diyoruz internet hızı düşük, videolar donuyor izlenmiyor. Anne babalarımız ders çalış diye kafamızda dolaşıyorlar. Sizin de böyle bir durumunuz var mı? Artık aynı döngüden sıkıldım, zevk almak için yaptığım şeyler zevk vermiyor.

Bizim durumumuz pandemiden sonra sanki daha iyi olmaya başladı. Hem yeni PC aldım. Hem yeni ev ve araba aldık. Yeni ekipmanlar da alıyorum. İnternetimde fena değil. Ev içinde aile ortamı biraz gergin olsa da gayet iyi durumdayız. Ama şöyle bir şey var, yeni eve taşındığımız için 10 yıllık arkadaşlarımdan bayağı uzağım. Onlar haricinde arkadaşım da yoktu. Artık 2 ayda 1 kez falan görüşüyoruz. Yeni mahallemde de sadece -10 yaş kız çocukları var. Kısacası yeni mahalle kreş gibi. Yani durumum maddi olarak iyi fakat manevi olarak kötü.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı