Nedir Bu Hepsijet?

Yarın getirirlerse ne güzel. Uzun süredir Amazon harici ilk siparişim oldu bakalım. O da bu sağlam indirime girmiş. Başka sitelerde en ucuz 300 TL üzeri. İndirimlerle 195 TL'ye geldi.
İyi fiyat, hayırlı olsun. Amazon çok sağlam bir firma. Hem satış sonrası desteği olsun, kargosu olsun, iade politikası olsun cidden çok iyi.
 
Hepsiburada firmasının kargosudur, hızlı getiriyorlar, benim kargoyu 1 günde getirdiler, pazartesi sipariş ettim (öğlen saatlerinde) salı günü sabah 11’de elimdeydi. 😁
Nerede oturuyordunuz ve tahmini teslim tarihinde ne yaziyordu
Siparişinz İstanbul’daki ana depodan geliyor zaten hızlı gelmesinin mümkünatı yok.
Peki bu attiklari linke tiklarsam ne degisiklik olacak? Subeleri yok sanirim malatyada
 
İyi fiyat, hayırlı olsun. Amazon çok sağlam bir firma. Hem satış sonrası desteği olsun, kargosu olsun, iade politikası olsun cidden çok iyi.

Aynen. Şimdi 1 Ekim'den sonra aldığın ürünler için iade süresini 31 Ocak 2021'e kadar uzattılar malum pandemi yine coşuyor diye. Kısaca 3 ay içinde sorun çıkarsa telefon bile etmeden iade edebiliyorsun. Bir şey alırsan aklında bulunsun.

Screenshot_1.png
 
Aynen. Şimdi 1 Ekim'den sonra aldığın ürünler için iade süresini 31 Ocak 2021'e kadar uzattılar malum pandemi yine coşuyor diye. Kısaca 3 ay içinde sorun çıkarsa telefon bile etmeden iade edebiliyorsun demek.

Eki Görüntüle 710120
İşte, Türk firmalarından farkları bu. Adamlar için müşteri memnuniyeti 1. planda, bizimkiler için kazanç 1. planda.
 
İlginç, çünkü gönderdikleri çoğu ürünün altında "HepsiJet anlaşmalı satıcı." ibaresi var.
Ben de ona kizdim hocam. Yurtici murtici beklerken bu ne idüğü belirsiz sey cikti. Magdur olmasam bari acil lazim bu ürün ona guvendim aldim. Subeden almak istersem subesi neresi onu da anlamadim link atmislar sms ile.
 
Nerede oturuyordunuz ve tahmini teslim tarihinde ne yazıyordu?
Adana’da oturuyorum, tam merkez sayılmaz, ara mahalleler, kargocuların uğraşmak istemeyeceği türden, ama anlamadığım şekilde tüm kargolarım geldi, tahmini tarih ile aynı gün gelmişti kargom, saat yazmıyordu diye hatırlıyorum. 😁
 
Allah bin belalarini versin. O saticinin da allah belasini versin. Yani cok mu zordu normal kargoyla gondermek. Bugun baktim teslim tarihi 1 gun ileri atmis. Dedim tamam bu gelmeyecek bana. Zaten durum acil uzaktan egitim icin iyi bir sey alayim dedim pisman ettiler ya. Hemen hepsijeti aradim iade talep ettim. Kargo erken de gelebilir gec de gelebilir diyor. Iade ne zaman gerceklesir diyorum ona da bir sey diyemedi. Bulastik bir belaya bakalim paramizi alabilecek miyiz. @Setsuna Yuki @deleted @706143
 

Yeni konular

Geri
Yukarı