Need for Speed Heat Duyuruldu

Yok Supra falan Forza horizon 4 de bile yok vermiyorlar demekki telif haklarını. Ne Supraymış arkadaş başka arabamı yok.
Benim için yok. Supra dışındakiler araba değil yada Supra araba değil. Supra bir keyif, Supra bir fantezi, Supra bir canavar, Supra harika!
 
Payback saçmalığından kurtulmuşlardır umarım, aksi takdirde oyun beş para etmez. Çıkan kartlarla araba modifiye etme olayı büyük bir saçmalık. Oyunculara modifiye özgürlüğü sunulması şart. Araba sürüşü de NFS 2015 ve Payback'teki kadar rezalet olmazsa iyi olur. Yarış oyunu yapıyorsunuz ama sürüş keyfi vermiyor, ne anladık biz bu işten? Grafiklere gelirsek NFS 2015'in de Payback'in de güzel grafikleri vardı, Heat'in de onlardan geri kalacağını sanmıyorum. Fiyatlara gelirsek Türk Lirası olarak çok pahalı fakat yurt dışı fiyatları gayet normal. Bizim paramızın değersiz olmasının suçlusu onlar değil. Çıkışını yapsın, yeterli bir oyun olursa indirimde alırım.
 
Yeni bir trailer yayınlanmış meraklılarına duyurulur. Yalnız çevre detayları ve araç modellemeleri özellikle gündüzleri önceki nesilden kalmış gibi, rezalet görünüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı