Smmmhunter
Megapat
Most Wanted üstteki oyunlar arasında en rezalet oyun bence. MW 2005'in ismini kirleten bir oyun.Most Wanted'i oynamıştım. Bence şans verilmesi oyunlardan birisi kesinlikle.
Most Wanted üstteki oyunlar arasında en rezalet oyun bence. MW 2005'in ismini kirleten bir oyun.Most Wanted'i oynamıştım. Bence şans verilmesi oyunlardan birisi kesinlikle.
Şu adama rozetini verin artık ya.
Valla inat etti vermiyo ben indirim bildirimi almaktan sıkıldım bot sıkılmadı.Botla aramız açıldı.![]()
Keşke satılıyor olsalardı da kütüphanelerimize ekleyebilseydik. Gerçi aslında Undercover satılıyordu, zamanında Steam'den almıştım ama artık satışta yok Steam'de de, EA App'te de.Hayret bu oyunlar eksik:
Underground.
Underground 2.
Most Wanted 2005.
Carbon.
Undercover.
Hot Pursuit 2010.
The Run.
Aralarında 1. olarak Need for speed 2015'i öneririm. Eski oyunlarına daha yakın bir ruhu da var. Sonra Payback sonrada Rivals'ı oynayabilirsiniz. Bu arada indirimde varsa Hot pursuit Remastered'da güzel oyundur. Yada daha iyileri olan Nfs Underground 1 ve 2, Nfs Most wanted ve Nfs Carbon'u artık satışı olmadığı için güvenilir bir yerden indirip oynayabilirsiniz.Hangileri oynamaya değerdir?
En alttaki linkini eklediğiniz ( Hot wheels - Spinning Tire Module ) eklenti Hot wheels unleashed oyununa ait yanlış eklemişsiniz galiba.![]()
Need for Speed™ Most Wanted | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
Need for Speed™ Most Wanted oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!store.epicgames.com
![]()
Need for Speed™ Payback - Deluxe Edition | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
Need for Speed™ Payback - Deluxe Edition oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!store.epicgames.com
![]()
Need for Speed™ Heat Deluxe Edition | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
Need for Speed™ Heat Deluxe Edition oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!store.epicgames.com
![]()
Need for Speed™ Deluxe Edition | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
Need for Speed™ Deluxe Edition oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!store.epicgames.com
![]()
Need for Speed™ Rivals: Complete Edition | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store
Need for Speed™ Rivals: Complete Edition oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et!store.epicgames.com
![]()
HOT WHEELS™ - Spinning Tire Module - Epic Games Store
HOT WHEELS™ - Spinning Tire Module oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna.store.epicgames.com
Bazıları olmasada bir çok oyunu indirime girmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.