Nefret Ettiğiniz Tipler?

Kimden Nefret Ediyorsunuz?

  • Crack kullanandan

    Oy: 24 30,4%
  • Crack hırsızlıktır diyenden

    Oy: 25 31,6%
  • İkisinden de

    Oy: 30 38,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    79
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni çekemiyorlar dostum kısaca böyle. Hiç bir şey yapmamış olmama rağmen suçluymusum gibi davranıyorlar.
Hocam bu yoldan geçmiş birisi olarak yanlış anlamamanızı diliyorum ve bütün samimiyetle yaptiginizin ergence bile olmadığı tamamen çocukla olduğunu söylemek istiyorum. En basitinden yanlış yazmış olan birisinin almak istediği Nick'i alarak elinize ne geçti? Para ödülü mu aldınız? Anneniz babanız istediğiniz birşeyi mi aldı? Yani o kadar çocukça ki umarım işin ucunda birşey vardır. Technopat çocukların bu foruma girmesine izin vermemeli diye düşünüyorum.
 
Ya da.
Bu konunun son sayfasına bakın.
Yaptığı şey doğru değil kendi kendine başkasının ismini alıyor. Neyse, konu iyice amacından çıkmış raporluyorum kilitlensin.
 
Bu konu hakkında son görüşümü söyleyeyim; bu yaptığınız bence saçmalık. Gereksiz bir şey yani. Neden öyle yaptığınızı da anlamadım. Erken kalkan yol alır demekte saçma. Neyse rapor atalım da konu kapansın.
 
Beyler bu kadar büyütmeye gerek olayı.Ben isim değiştirme talebinde bulundum ama kabul etmediler.Adamın üstüne de gitmeyin yeter.Bir yere kadar.
 
Konuyu açan kişiye sesleniyorum corona bittikten sonra 0-2 yaş oyun grupları açılıyor. Sahipleri tanıdığım anne babana indirim yaparlar formda yorma kendini orada daha kaydıraktan kayarsın yorulma buralarda.
Bu çok ağır oldu hocam :D
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı