Nereden geldi bu "hocam" ?

Birinin hocam demesi hoşuma gidiyor açıkçası bir forumda, nereden çıktığının bir önemi yok bence ama Recep Baltaş ve Ali Güngör'e vs hocam demekten yapmıştır ilk çıkışını. :D

Kime "hocam" deyip demeyeceğimizi kestirebiliyoruz. Eğer istemiyorsanız size de demeyiz zaten. Sıkıntı yok o yüzden. Veya imzanda belirtebilirsin hoşlanmadığını.

Birinin hocam demesi hoşuma gidiyor açıkçası bir forumda, nereden çıktığının bir önemi yok bence ama Recep Baltaş ve Ali Güngör'e vs hocam demekten yapmıştır ilk çıkışını. :D
Hocam demeniz yanlış hocam 🤣 İnsanların taktıkları şeylere bak ya. Forumu geçtim internet aleminde bir çok yerde bu kelime kullanılabiliyor. Kaldı ki rahatsız olunabilecek bir kelime değil.

Hocam demeniz yanlış hocam 🤣 insanların taktıkları şeylere bak ya. Forumu geçtim internet aleminde birçok yerde bu kelime kullanılabiliyor. Kaldı ki rahatsız olunabilecek bir kelime değil.
Ben şahsen biri bana "hocam" deyince gurur duyuyorum, gurur duyulması gereken bir kelime olduğunu düşünüyorum.

Hocam demeniz yanlış hocam 🤣 İnsanların taktıkları şeylere bak ya. Forumu geçtim internet aleminde bir çok yerde bu kelime kullanılabiliyor. Kaldı ki rahatsız olunabilecek bir kelime değil.

Pardon hocam öyle demek istememiştim. :D

Bence de takılacak bir kelime değil, ama arada hoşumuza da gidiyor şimdi yalan söylemeyelim. 🥴

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı