Netflix faturasını ödemeyen arkadaş

YILSUK11

Megapat
Makaleler
1
Netflix'e kayıt olurken arkadaşımla sıra sıra ödeyeceğimiz şekilde sözleştik. Ben kendim ödedim ancak sıra arkadaşa gelince ödememezlik yaptı. Hesap askıya alındığı için dizi izleyemiyorum ben de bu durumdan sıkıldım. Arkadaşıma 2 kez Netflix'i sorduğum için 3.kez yatırdın mı diye sormak istemiyorum. Her seferinde ilginç bahaneler sunuyor. Problem şu ki faturayı ödemeyen şahıs benim 6 senelik ve samimi olduğum bir arkadaşım başkası olsa direkt atarım. Parasını düşündüğünden değil de umursamazlıktan böyle yapıyor diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Netflix'e kayıt olurken arkadaşımla sıra sıra ödeyeceğimiz şekilde sözleştik. Ben kendim ödedim ancak sıra arkadaşa gelince ödememezlik yaptı. Hesap askıya alındığı için dizi izleyemiyorum ben de bu durumdan sıkıldım. Arkadaşıma 2 kez Netflix'i sorduğum için 3.kez yatırdın mı diye sormak istemiyorum. Her seferinde ilginç bahaneler sunuyor. Problem şu ki faturayı ödemeyen şahıs benim 6 senelik ve samimi olduğum bir arkadaşım başkası olsa direkt atarım. Parasını düşündüğünden değil de umursamazlıktan böyle yapıyor diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Sen öde ama şifreyi de değiştir. Eğer fazla paran yok ise sana bir ton site önerebilirim ya da Netflix'ini ben ödeyebilirim.

Parasını düşündüğünden değil de umursamazlıktan böyle yapıyor diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Çok yanlış bir davranış. Üşeniyorsa onun kartını sisteme girin, siz 2 ayda bir nakit verin. Veya bu şekilde davranmasının anlaşmanıza ters olduğunu, güveninizi kırıyor olduğunu söyleyebilirsiniz. Artık kullanmak istemiyorsa bunu da açık açık söylemesini isteyin.

Bunlara rağmen hala “yok ya öderim bir ara amma abarttın” vs yaparsa şifreyi değiştirirsiniz. İsterseniz arkadaşlığınızı da gözden geçirirsiniz.

Hocam sert konuşun ödeyeceksen öde ödemiceksen çık hesapdan de o zmn da değişik şeyler uydurursa ödeceğim falan arkadaşlığınızı gözden geçirin(maddi durumu yoktur belki kalbini kırma genede) bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı