Netflix Netflix "The Witcher" Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

494722

Hectopat
Katılım
11 Ekim 2021
Mesajlar
5.404
Çözümler
33
Arkadaşlar kendimle inatlaştıktan sonra bir karar verip The Witcher dizisini izledim. Kabul ediyorum diziye başlarken ön yargılarım vardı ama bir kaç bölüm sonra ön yargılarımı ne kadar köreltsem de maalesef objektif olamadım. Lore'a hakim olduğum için her şey gözüme batıyordu ama ikinci sezon gerçekten büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için. Size sorum şu eğer kitapları bilmiyorsanız ve lore'a hakim değilseniz The Witcher dizisi oradan bakınca nasıl görünüyor, keyif aldınız mı?
 
Netflix havası var dizide, siyahi elf nedir? Oyuncu seçimleri de pek iyi değildi açıkçası Yennefer'i oynayan kişi o kadar da güzel değil. Triss direkt güzel değil. Fringilla aşırı kötü onlar iyi olsaydı gözümde daha yüksek bir yerde olabilirdi.
 
2. sezonu bende izlemedim ama 1.sezon beni tatmin etmişti yani Game of Thrones'a alternatif olur diyordum ama 2 sezoz pek iyi değil gibi söylediklerinize göre ama oyunu kadar sarmadı onda hemfikirim.
 
Bende okumadım, oynamadım ama Witcher 3 oyununu baya duymuştum oradan merakla izlemiştim. 1.sezon fena değildi, Yennefer tipsizdi ve çok fantezi vardı ama ben fantastik evren dizilerine ayrı bir hoşnutluk duyduğumdan soluksuz bitirdim. Ayrıca 1. ve 2.sezon arasında öyle bir zaman aralığı girdi ki ilk sezon ne olduğunu unuttum. Yine de izlerim gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı