Arkadaşlar merhaba, netgsm Mobile hatta geçilir mi? Hangi altyapıyı kullanıyor? Güvenilir mi?
Önemli olan kullandığınız bankalarla entegrasyonu var mı?Arkadaşlar merhaba, Netgsm Mobile hatta geçilir mi? Hangi altyapıyı kullanıyor? Güvenilir mi?
Önemli olan kullandığınız bankalarla entegrasyonu var mı?
Çoğu entegrasyon yapıldı.Önemli olan kullandığınız bankalarla entegrasyonu var mı?
Bu tarz hatların neredeyse hepsiTürk Telekom altyapısı kullanır, kullanmadım ama geçmek istiyorsan dene ne olacak.
Turkcell altyapısından hizmet veriyor.Hocam Turkcell diyorlar bazıları Türk Telekom diyor Turkcell kullanıyor ise geçiş yapacağım.
Turkcell altyapısından hizmet veriyor.
Ben kullanıyorum. Şehirde çektiği halde internet hızı yavaş ne yazık ki. Konuşma kalitesine girmiyorum bile. Fakat diğer operatörler en az iki katı fiyat isteyince yapacak bir şey yok diyoruz.Teşekkürler hocam siz kullanıyor musunuz?
Ben kullanıyorum. Şehirde çektiği halde internet hızı yavaş ne yazık ki. Konuşma kalitesine girmiyorum bile. Fakat diğer operatörler en az iki katı fiyat isteyince yapacak bir şey yok diyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.