Netgsm yerine operatör önerisi

neext34

Decapat
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere netgsm, son zamanlarda Turkcell'in altyapı maliyetlerindeki artış nedeniyle %68 oranında zam yapmak zorunda kaldı. Bu operatörü 2-3 aydır kullanıyorum ancak gelecek ay tarifeye zam geleceği için operatör değiştirmeyi düşünüyorum. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Hangi operatör daha iyi hizmet sunuyor?

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere netgsm, son zamanlarda Turkcell'in altyapı maliyetlerindeki artış nedeniyle %68 oranında zam yapmak zorunda kaldı. Bu operatörü 2-3 aydır kullanıyorum ancak gelecek ay tarifeye zam geleceği için operatör değiştirmeyi düşünüyorum. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Hangi operatör daha iyi hizmet sunuyor?
Bimcell olabilir. Hem fatuanız da olmayacak. Yüklediğiniz kadar harcayacaksınız. Fiyatlar da gayet uygun.

Bir şey daha sormak istiyorum netgsm, 5 Kasım'dan itibaren yeni kullanıcıların hatlarını aktif etmeyecekmiş. Bu durumda mevcut kullanıcıların hatları da kapatılabilir mi? Bu konuda bilginiz var mı?

5GB paketi bile 280TL den satıyor. Ama hizmeti iyi yinede.

Bimcell olabilir. Hem fatuanız da olmayacak. Yüklediğiniz kadar harcayacaksınız. Fiyatlar da gayet uygun.
Zaten önceki operatörüm Bimcell'di ve tekrar Bimcell'e geçmeyi düşünüyorum sanırım. Size bir sorayım dedim, belki bildiğiniz güzel bir operatör hizmeti vardır diye.

Türk Telekom kullanıyorum şehir içi takıldığım için eğer ki sixin bölgede de çekiyor ise 195TL 10+5 10 internet 5 sosyal medya paketi var.

Bir şey daha sormak istiyorum netgsm, 5 Kasım'dan itibaren yeni kullanıcıların hatlarını aktif etmeyecekmiş. Bu durumda mevcut kullanıcıların hatları da kapatılabilir mi? Bu konuda bilginiz var mı?
Bu bilgi nerede yazıyor? Hattım dün geldi geçmeyi düşünüyordum hem fiyatlar arttı hem de böyle bir şey mi var?

Bu bilgi nerede yazıyor? Hattım dün geldi geçmeyi düşünüyordum hem fiyatlar arttı hem de böyle bir şey mi var?
Bende Twitter'den ve Technopat'ta bir arkadaş böyle konu açmıştı oradan bilgi edilmiştim buyurun

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı