Netspeed Başvuru Süreci ve Performansı

Superonline aldığım ilk yıl iyiydi. Sonraki yıl menzilde daralma, daha sonraki yıl ise hızda yavaşlama oldu. Kamera ile bağlanıp sorunu çözmeyi çalıştılar, teknik servis yollayıp kabloları kontrol ettiler fakat nafile. Desteği çok iyi algısını yaratmaya çalışıyorlar fakat benim istediğim destek değil, interneti bu şekilde afedersiniz çöp bir hale sokmasınlar. Şuan son 2 aydır kullanılamaz halde 1 bilgisayarda 1080P film izleyemiyorum, oyunlarda ping tavan. En kısa sürede Netspeed'e geçeceğim konu takibindeyim.

Hayırlı olsun kardeşim, bende Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum 75/4 paketi gerçekten çok uygun bir fiyat 76 TL ama aktivasyon bedeli isteniyormuş sitede eğer 6/12 ay tahattüt yapınca aktivasyon bedelini istemiyorlarmış. Tam olarak doğrumu acaba bir bilgin var mı sen tahattütsüz yaptıysan aktivasyon bedeli ödeyecek misin.?

Hayırlı olsun kardeşim, bende Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum 75/4 paketi gerçekten çok uygun bir fiyat 76 TL ama aktivasyon bedeli isteniyormuş sitede eğer 6/12 ay tahattüt yapınca aktivasyon bedelini istemiyorlarmış. Tam olarak doğrumu acaba bir bilgin var mı sen tahattütsüz yaptıysan aktivasyon bedeli ödeyecek misin.?

Teşekkürler. İlk ay faturanıza yansıtılacak.
Bu arada az önce HotS oynadım, 60 civarıydı ping.

TT 35'lik paketini kullanıyorum. Fakat daha ayın başından 7 gün sonra kotayı dolmuş gösterip 16'ya düşürmelerinden sıkıldım artık. Netspeed altyapı sorgulama yaptığımda sadece ADSL olduğunu ve 16 hız verebileceklerini gösteriyor. Müşteri hizmetlerini arasam şu an VDSL kullandığımı söylesem bir değişim olur mu?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı