Netspeed Başvuru Süreci ve Performansı

@Oreki hocam yılbaşından sonra tarifenin fiyatı değişecek mi ? Bugün evrakları yollayacağım fakat taahhütsüz bir şekilde kullanmak istiyorum. Kullandığım tarifede fiyat değişikliği yaparlarsa 76TL'den kullanamayacağız değil mi ?

@Oreki hocam yılbaşından sonra tarifenin fiyatı değişecek mi ? Bugün evrakları yollayacağım fakat taahhütsüz bir şekilde kullanmak istiyorum. Kullandığım tarifede fiyat değişikliği yaparlarsa 76TL'den kullanamayacağız değil mi ?
05.12.2018 tarihinden önce başvursaydınız 1 yıl hız ve tarife fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadan kullanabilecektin. Ben her ne kadar belirttiğim tarihten önce kullanmaya başlasam da müşteri hizmetlerini arayıp 6 aylık taahhüt verdim ne olur ne olmaz diye.
netspeed.png

05.12.2018 tarihinden önce başvursaydınız 1 yıl hız ve tarife fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapılmadan kullanabilecektin. Ben her ne kadar belirttiğim tarihten önce kullanmaya başlasam da müşteri hizmetlerini arayıp 6 aylık taahhüt verdim ne olur ne olmaz diye.
Eki Görüntüle 354227
Hocam 27 Aralık'a kadar başvurularda olucak mı onu bilmiyorum. Arayıp sorucam şuan daha göndermedim evrakları ama sorduktan sonra bende 6 aylık taahhüt verebilirim, teşekürler.

@Oreki
VDSL port için VDSL aboneliğe geçtim. Geçiş sürecinde port sıkıntısı yaşamamak için.
Şuan ki güncel aboneliğim 35 Mbps 100 AKN 76 TL Türk Telekom üzerinde.
Mart 2019 da bende Netspeed üzerine geçeceğim. İnşallah şuan mevcut olan Hiper PRO 75 paketi ve satış fiyatı olduğu gibi kalır. :)

Arkadaşlar merhaba binama dün türk telekom fiber kutusu takıldı kablolar vs takıldı vdls2 değil işlemler bitince bende netspeed e geçmek istiyorum türk telekom fiber alt yapısından bu firmalardan hizmet alabilirmiyim?

Hocam evinize çekilmiş bir internet hattı yok ise dediğiniz gibi Türk Telekom'dan ekip geliyor binanızın ankastre kutusuna 2 ucu açık kabloyu belirliyor ve gidiyor. Daha sonrasında elektrikciye gittiğinizde bina ankastre kutusundan evin içine kablo çekilecek diyebilirsiniz, şayet eve gelen bir ankastreden gelen kablo yok ise.
Hocam aynı durumu yaşıyorum da bir şey sorucaktım. Eve çekili bir internet hattı var ise ekip geliyor mu ? Bugün NetSpeed kullanıcı adı ve şifreyi sms olarak attı fakat herhangi bir ekip gelmedi şimdiye kadar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı