Netspeed ISS Nasıldır?

dr.arthutfrank

Decapat
Katılım
7 Ekim 2018
Mesajlar
22
Sorum başlıktaki gibi, 2 gün sonra taahüt bitiyor d-smart ile olan. Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum sizce nasıldır? Ek olarak dsmart ile taahüt bittikten sonra, herhangi bi sözleşme imzalamadan interneti parasıyla faturasıyla yani kullanmaya devam edebilir miyim?
 
İyi hocam. Ben şu an kullanıyorum, sadece 1-2 kere ping sorunu yaşadım o da kısa sürdü. Bir şey olduğu zaman Facebook'tan ulaşabiliyorsun. Ben denemenizi öneririm, en azından taahhüt yok.
Facebooktan o kadar kişiye nasıl hizmet veriyorlar ki? Şahsen biraz trafik yaşadığımda kim ne diyor, ben kime yazıyorum karıştırıyorum. :D
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı